İmam koronavirüse yakalandı, cemaat karantinada

Kütahya'da bir camiye vekaleten gönderilen müezzinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Filyasyon çalışmaları neticesinde camiye giderek namaz kılan cemaat karantina altına alındı. Cami cemaati, 14 gün evlerinden çıkmamaları konusunda uyarıldı.

Emet ilçesinde Kuyupınar Cami'sinde geçici olarak görevlendirilen müezzin Ömer E. koronavirüs şüphesiyle tedavi altına alındı. Testleri pozitif çıkan imamın görev yaptığı camiye sürekli olarak gelen vatandaşlar tedbir karantinasına alındı.

İmam koronavirüse yakalandı, cemaat karantinada

Caminin evinin bitişinde bulunması nedeniyle vakit namazlarını cemaatle kıldığını belirten Emet AK Parti Eski İlçe Başkanı Ali Mor ''Camide cemaat oluşturarak namaz kıldık. Daha sonra rahatsızlanan imamımızın Koronavirüs olduğunu öğrendik. Sağlık ekipleri evimize gelerek bizlerin 14 gün karantinaya alındığını belirttiler. Bu tür toplantı, cemaat katılımlarında vatandaşlarımızın sosyal mesafe ve maske gibi kurallara uyarak kendilerini korumaları konusunda uyarıyorum. Çok ciddiye alınacak bir durum. Camimizinde yeni bir izolasyondan geçmesini talep ediyoruz. Bu süreçte sağlık korunmayla elde edilebilecek bir durum. Ummadığınız yerde, ummadığınız kişiden hastalığı kapabilirsiniz. Lütfen dikkat edelim “ dedi.

Emet belediye ekipleri camide dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

İmam koronavirüse yakalandı, cemaat karantinada ile ilgili etiketler Kütahya cami İmam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.