İmam hatiplileri hedef alan Gülşen hakkında yeni karar: Ev hapsi kaldırıldı!

Gülşen'e verilen ev hapsi cezası ile ilgili yeni bir karar alındı. Karara göre; Gülşen'in ev hapsi cezası da kaldırıldı. Gülşen, sahnede imam hatiplileri hedef alarak çirkin ifadeler kullanmıştı.

Şarkıcı Gülşen Çolakoğlu, İstanbul Ataşehir'de 30 Nisan'daki konserinde “İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” şeklinde ifadeler kullanmıştı.

Gülşen'in bu sözlerinin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı. Gözaltına alınan Gülşen ifadesi alınmak üzere İstanbul Adalet Sarayı'na getirilmişti.

Tutuklanarak cezaevine gönderilen Gülşen ardından karara yapılan itiraz dilekçesinin kabul edilmesiyle birlikte ‘konutu terk etmeme’ şeklinde adli kontrol şartıyla tahliye edilmişti.

EV HAPSİ KALDIRILDI

Son dakika haberine göre, hakkında 3 yıla kadar hapis cezası talep edilen Gülşen’in 'ev hapsi' şeklindeki adli kontrol tedbiri de kaldırıldı.

YURT DIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI GETİRİLDİ

Bununla birlikte şarkıcıya yurt dışına çıkış yasağı ve haftada bir en yakın karakola imza zorunluluğu getirildi.

 

 

İmam hatiplileri hedef alan Gülşen hakkında yeni karar: Ev hapsi kaldırıldı! ile ilgili etiketler Gülşen Şarkıcı ev hapsi yasak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.