İmam Hatipliler Derneği'nden Gülşen'e tepki: '81 ilde suç duyurusunda bulunacağız'

Konser verdiği sahnede İmam Hatip mezunları için 'sapık' ifadesini kullanan Gülşen'e bir tepki de ÖNDER İmam Hatipliler Derneği'nden geldi. Dernekten yapılan açıklamada "Gülşen hakkında 81 ilimizde Cumhuriyet Savcılıklarına suç duyurusunda bulunacağız." açıklaması yapıldı.

Konserinde İmam Hatip mezunları için 'sapık' ifadesi kullanan Gülşen'e tepkiler dinmiyor. Son olarak ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, sosyal medya hesaplarından Gülşen hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı. 

 Gülşen hakkında yürütülen soruşturma kapsamında gözaltı kararı verilişti. 

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

İmam hatiplilere yönelik olarak çirkin itham ve iftiralarda bulunan Gülşen hakkında 81 ilimizde Cumhuriyet Savcılıklarına suç duyurusunda bulunacağız.   Öncesinde bir basın açıklaması yapacağız. Tüm camiamızı bekleriz.   25 Ağustos 2022 (Bugün) ÖNDER Genel Merkez 14.00

İmam Hatipliler Derneği'nden Gülşen'e tepki: '81 ilde suç duyurusunda bulunacağız' ile ilgili etiketler Gülşen suç duyurusu Önder İmam Hatipliler Derneği
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.