İmaj yenileyen Hazal Kaya son haliyle göz kamaştırdı

Fox TV'de Buğra Gülsoy ile başrolünü paylaştığı Misafir dizisi final yapan 31 yaşındaki oyuncu Hazal Kaya'nın Onur Tuna ve Enis Arıkan ile birlikte yer aldığı "Benden Ne Olur?" filminin galası önceki akşam yapıldı. Son olarak koronavirüse yakalanan ve test sonucu negatif çıkan Hazal Kaya gecede boy gösterdi. Ünlü oyuncu değiştirdiği imajı ve son hali ile büyük beğeni topladı.

5. bölümüyle final yapan Misafir dizisinde canlandırdığı Gece karakteriyle adından söz ettiren 31 yaşındaki oyuncu Hazal Kaya koronavirüse yakalandığını duyurduktan kısa bir süre sonra eski sağlığına kavuştu. Koronavirüs testi negatif çıkan Hazal Kaya hastalığı kısa sürede atlattı.


14 Ocak'ta seyirciyle buluşacak olan "Benden Ne Olur?" filminin galasına katılan Kaya görüntüsüyle hayranları tarafından büyük beğeni topladı. Yapımını Med Yapım, CJ ENM, Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmenliğini Murat Şenöy'ün yaptığı, başrollerini Onur Tuna, Enis Arıkan ve Hazal Kaya'nın paylaştığı komedi türündeki filmin galası galası Kanyon AVM'de yapıldı.

 İmaj yenileyen Hazal Kaya son haliyle göz kamaştırdı

Geceye eşi Atay ile birlikte katılan ve film hakkında konuşan Hazal Kaya, "Aslında çok tatlı bir kadının hikayesi var burada. İzlediğim romantik komedi filmleri arasında ilk defa bir kadının hayatta yolunu bulmasıyla ilgili arayışlarını, hatalarını, zaaflarını bu kadar açıkça gösteriyor. Bu yüzden bu işin içinde bulunmak benim için çok sevindiriciydi." dedi.

İmaj yenileyen Hazal Kaya son haliyle göz kamaştırdı - Resim : 2

FOTOĞRAF KARELERİNE BEĞENİ VE YORUM YAĞDI

Bir süre önce koyu renkteki saçlarını açık renge boyatan bir çocuk annesi Hazal Kaya güzelliği ve fit haliyle dikkat çekti. Enis Arıkan, filmdeki rol arkadaşı ile karelerini Instagram hesabından '2 dünya güzelini yanyana hiç görmüş müydünüz?' notuyla yayınladı. Arıkan'ın o paylaşımına ikilinin hayranlarından beğeni ve yorum yağdı.

İmaj yenileyen Hazal Kaya son haliyle göz kamaştırdı - Resim : 3

SEREN SERENGİL, ENİS ARIKAN'A ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Enis Arıkan'ın fotoğrafına yorum yapan Seren Serengil 39 yaşındaki oyuncuya övgüler yağdırdı. Serengil, Arıkan için ''Yani dünya güzeli falan ayrı bir durum ama eniscim senin dizideki performansın yakışıklılığın ses tonum ve oyunculuğun seni seyrederken bu çocuk jon ve başrollerin adamı dedirtiyor hiç kimse kusura bakmasın'' ifadelerini kullandı.

İmaj yenileyen Hazal Kaya son haliyle göz kamaştırdı - Resim : 4


'BENDEN NE OLUR?' FİLMİ HAKKINDA

Aslı T. Kızmaz'ın aynı isimli kitabından Müge Öztürk'le birlikte sinemaya uyarladığı "Benden Ne Olur?" filminin oyuncu kadrosunda Hazal Kaya, Onur Tuna ve Enis Arıkan'ın yanı sıra Elçin Afacan, Cem Belevi, Tarık Papuçcuoğlu, Nur Fettahoğlu ve Selin Şekerci de yer alıyor. 'Benden Ne Olur?' filminin yapımcılığını ise Fatih Aksoy, Kerem Çatay ve Jinnie Choi üstleniyor.

 

 

İmaj yenileyen Hazal Kaya son haliyle göz kamaştırdı ile ilgili etiketler Hazal Kaya Enis Arıkan Benden Ne Olur imaj
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.