İmaj tazeleyen Gonca Vuslateri saçlarını kısacık kestirdi

İmajında sık sık değişiklik yapan 35 yaşındaki oyuncu Gonca Vuslateri son olarak saçlarını kısacık kestirdi. Yine yeniden imaj değiştiren Gonca Vuslateri son halini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncunun kısa saçlı hali hayranları tarafından beğenildi.

Ruhsar, Eyvah Kızım Büyüdü, Aliye, Gönül İşleri, Anne, Yalan Dünya, Tehlikeli Karım gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan ve bir süredir ekranlardan uzakta bir yaşam süren oyuncu Gonca Vuslateri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem oluyor.


SAÇLARINI KISALTTI

Bodrum'da yaz sezonunu açan ve şimdilerde yakın arkadaşlarıyla birlikte tatil yapan Gonca Vuslateri kısa saçlarını daha da kısa kestirdi. İmaj değiştiren oyuncu son halini 1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı. Gonca Vuslateri'nin karelerine takipçilerinden beğeni yağdı.

Daha önce Fransız karakter Amelie'ye de benzetilen Gonca Vuslateri, "Benzetilmekle ilgili hiçbir sorunum yok. Mutlu oluyorum" açıklamasında bulunmuştu.

 

İşte Gonca Vuslateri'nin yeni imajı...

İmaj tazeleyen Gonca Vuslateri saçlarını kısacık kestirdi

İmaj tazeleyen Gonca Vuslateri saçlarını kısacık kestirdi - Resim : 2

İmaj tazeleyen Gonca Vuslateri saçlarını kısacık kestirdi - Resim : 3

İmaj tazeleyen Gonca Vuslateri saçlarını kısacık kestirdi - Resim : 4

İmaj tazeleyen Gonca Vuslateri saçlarını kısacık kestirdi - Resim : 5

İmaj tazeleyen Gonca Vuslateri saçlarını kısacık kestirdi ile ilgili etiketler Gonca Vuslateri Sosyal Medya imaj degişim
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.