İmaj değiştiren ünlü oyuncu Büşra Pekin'i görenler tanıyamıyor! Fazla kilolarından kurtulup saç rengini değiştirdi!

Çok Güzel Hareketler programıyla adını duyuran ünlü oyuncu Büşra Pekin imaj değiştirdi. Türk müziğinin güçlü seslerinden Dilberay'ın hayatının anlatıdığı filmde ünlü sanatçıya hayat veren Pekin fazla kilolarından kurtuldu ve saç rengini değiştirdi.

Türk müziğinin sevilen seslerinden Dilberay’ın hayatının anlatıldığı biyografik filminde başrol oynayan Büşre Pekin performansıyla büyük ilgi görmüştü. Kendi sesiyle Dilberay’ın şarkılarını seslendiren Büşra Pekin’in oyunculuk performansı da beğenilmişti.

İMAJ DEĞİŞTİRDİ

Oyuncu Büşra Pekin, önceki gün Kuruçeşme'deki bir mekanda gerçekleşen davete katıldı. Yeni projesinin müjdesini veren Büşra Pekin’in yeni tarzı da dikkatlerden kaçmadı. Kilo verdiğini ifade eden güzel oyuncu Gülse Birsel’in yeni projesi için saçlarını sarıya boyattığını söyledi.

İmaj değiştiren ünlü oyuncu Büşra Pekin'i görenler tanıyamıyor! Fazla kilolarından kurtulup saç rengini değiştirdi!

"GÜLSE BİRSEL'İN PROJESİNE DAHİL OLDUM"

Sarıya boyattığı saçları ve zayıflığıyla dikkat çeken oyuncu, “Yıllar öncesiyle aramda 12 kilo gibi bir fark var. Bazı projeler için kilo alıyoruz, bazı projeler için de şu an olduğu gibi kilo vermemiz gerekiyor” diye konuştu.

Saçlarını yeni projesi için sarıya boyayan Büşra Pekin, "Gülse Birsel'in bir projesine dahil oldum. Çok mutluyum. Çalışmalarımıza başladık" dedi.

İmaj değiştiren ünlü oyuncu Büşra Pekin'i görenler tanıyamıyor! Fazla kilolarından kurtulup saç rengini değiştirdi! - Resim : 2

 

İmaj değiştiren ünlü oyuncu Büşra Pekin'i görenler tanıyamıyor! Fazla kilolarından kurtulup saç rengini değiştirdi! ile ilgili etiketler Büşra Pekin Gülse Birsel kilo verme
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.