İmaj değiştiren Ferdi Tayfur'un son hali şaşırttı!

Arabesk müziğinin sevilen ismi 75 yaşındaki sanatçı Ferdi Tayfur, son imajıyla sosyal medyada gündem oldu. Tayfur, beyazlamış sakalları ve saçlarıyla adeta bambaşka birine dönüştü. Uzun zamandır ortalıkta görünmeyen ünlü şarkıcının son halini görenler tanımakta güçlük çekti.

Uzun zamandır ekranlarda yer almayan, gözlerden uzakta bir yaşam süren, vaktinin çoğunu evinde geçiren şarkıcı ve oyuncu Ferdi Tayfur, gözlerden uzak bir hayat yaşamaya devam ediyor. Tayfur'un ortaya çıkan son hali dikkat çekti.

Ferdi Tayfur


SAÇLARI VE SAKALLARI BEYAZLADI

Sanatçının kendisi gibi şarkıcı olan kızı Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından babasının beyazlamış sakalları ve saçlarıyla yeni imajını paylaştı. Tayfur, babasının fotoğrafına "Ferdi Baba'nın hepinize selamı var" notunu ekledi. Usta sanatçının son hali büyük ilgi gördü. Kısa sürede binlerce kullanıcı fotoğrafı beğendi.

İşte Ferdi Tayfur'un yeni imajı...

Ferdi Tayfur

75 yaşındaki Ferdi Tayfur 2018 yılında böbrek yetmezliği nedeni ile diyalize girmeye başlamış, verdiği görüntülerle sevenlerini üzmüştü .Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur'a geçtiğimiz yıl oğlundan böbrek nakli yapılmıştı.

Bugünlerde ise Ferdi Tayfur'un beyazlamış sakalları ve saçlarıyla bildiğimiz halinden eser kalmadı.

 

 

İmaj değiştiren Ferdi Tayfur'un son hali şaşırttı! ile ilgili etiketler Ferdi Tayfur Instagram Sosyal Medya tuğçe tayfur imaj
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.