İmaj değiştiren Ece Ronay'ın son halini kimse beğenmedi

Karpuz isimli şarkısıyla adını geniş kitlelere duyuran TikTok fenomeni Ece Ronay imajında büyük bir değişikliğe gitti. Mehmet Ali Erbil'le yaşadığı polemikle gündemden düşmeyen Ronay'ın son halini görenler tanıyamadı. Saçlarını bakır renge boyatıp, gri lens takan Ronay'ın dudağına yaptırdığı estetik müdahale de dikkatlerden kaçmadı. Yeni halini Instagram'dan paylaşan genç fenomene takipçilerinden olumsuz yorumlar yağdı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile davalık olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla gündem oldu. İmaj tazeleyen Ronay'ın yeni halini görenler büyük şaşkınlık yaşadı. Saç rengini ve göz rengini değiştiren Ronay dudak dolgusu da yaptırdı. Son halini ''Canım böyle olsun istedi'' notuyla takipçilerinin beğenisine sunan ünlü fenomenin yeni hali beğenilmedi.

 

 BAMBAŞKA BİRİNE DÖNÜŞTÜ

Geçtiğimiz Ocak ayında nişanlısı Mehmet Bilir ile evlene ve Temmuz ayında ise oğlu Miran'ı kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşayan 29 yaşındaki şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Ece Ronay, doğum sonrası verdiği kilolarıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Fazla kilolarından kurtulan ve eski haline dönen Ece Ronay şimdi de saç rengini değiştirdi. Esmer güzeli Ronay, saçlarını bakır renge boyattı ve gözlerine de açık tonlarda lens taktı. Dudaklarını daha büyük göstermek için işlem yaptıran Ronay bambaşka bir görünüme kavuştu.

 İmaj değiştiren Ece Ronay'ın son halini kimse beğenmedi - Resim : 2

TAKİPÇİLERİNDEN ELEŞTİRİ YAĞDI

Ronay'ın bu halini doğal bulmayan takipçileri 'eski halin daha güzeldi', 'çocuğun seni tanıyamayacak', 'çok abartı olmuş', 'tamamen değişmişsin', 'eski haline dön hemen', 'Ece bu kim', 'Ece'ye haber verin hesabı çalınmış', 'Bu sen olamazsın', 'Bir saç rengi insanı bu kadar mı değiştirir', 'Hiç olmamış', 'Bu ne ya' şeklinde yorumlar yağdırdı. Ece Ronay'ın son paylaşımına takipçileri olumsuz yorumlar yağdırdı.

İmaj değiştiren Ece Ronay'ın son halini kimse beğenmedi - Resim : 3


Karpuz isimli şarkısıyla adını geniş kitlelere duyuran fenomen Ece Ronay, geçtiğimiz yıl Mehmet Ali Erbil’in kendisine attığı mesajları sosyal medya üzerinden ifşa ederek taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla dava açmıştı.

 

İmaj değiştiren Ece Ronay'ın son halini kimse beğenmedi ile ilgili etiketler Ece Ronay Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.