İmaj değiştiren Damla Ersubaşı'nın yeni halini takipçileri tanıyamadı! Barbie bebeğe benzetildi

İlk bölümü 2003 yılının Şubat ayında yayınlanan Sihirli Annem dizisinin kadrosunda yer alan eski oyuncu Damla Ersubaşı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Mide ameliyatı geçirip fazla kilolarından kurtulan ve estetik operasyonlarla bambaşka bir görünüme kavuşan Damla Ersubaşı imaj tazeledi. Uzun zamandır açık renkte kullandığı sarı saçlarını koyu renge boyatan Ersubaşı yüzüne yoğun filtre uygulayınca Barbie'ye benzetildi. Takipçileri Damla Ersubaşı'nı tanımakta zorlandı.

Adını ilk olarak Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği 'Tuğçe' karakteriyle duyuran ve evlenip çocuk sahibi olduktan sonra ekranlarda yer almayan 28 yaşındaki Damla Ersubaşı sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Instagram hesabında 603 bin takipçisi bulunan ünlü oyuncu hesabını aktif olarak kullanıyor. Ersubaşı son olarak değiştirdiği imajıyla objektif karşısına geçince gündem oldu.

SAÇ RENGİNİ DEĞİŞTİRDİ

2016 yılında nikah masasına oturduğu Mustafa Can Keser ile şiddet ve ihanet iddiaları sebebiyle 2020 yılında boşanan Damla Ersubaşı, geçtiğimiz haftalarda yeniden barıştığı eski eşiyle ayrıldıklarını duyurmuştu. Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Damla Ersubaşı bu kez de son haliyle adından söz ettirdi. Uzun zamandır sarı renkte kullandığı saçlarını koyu renge boyatan Damla Ersubaşı yeni halini Instagram hesabından yayınladı.

İmaj değiştiren Damla Ersubaşı'nın yeni halini takipçileri tanıyamadı! Barbie bebeğe benzetildi

FİLTREYİ ABARTTI

Paylaştığı fotoğrafa yoğun filtre ve photoshop uygulayan Damla Ersubaşı takipçileri tarafından Barbie bebeğe benzetildi. Damla Ersubaşı'nın yeni imajını beğenenler kadar beğenmeyenler de oldu. Bazı takipçileri ünlü ismi tanımakta güçlük çekti. Ersubaşı için sosyal medyada 'Barbie bebek misin?', 'Bu kim?', 'Damla nerede?', 'Filtre biraz fazla kaçmış','Yüzüne ne oldu?' şeklinde yorumlar yapıldı.


İşte Damla Ersubaşı'nın sosyal medyada paylaştığı o fotoğraf karesi...

İmaj değiştiren Damla Ersubaşı'nın yeni halini takipçileri tanıyamadı! Barbie bebeğe benzetildi - Resim : 2

 

 

İmaj değiştiren Damla Ersubaşı'nın yeni halini takipçileri tanıyamadı! Barbie bebeğe benzetildi ile ilgili etiketler estetik Damla Ersubaşı imaj degişim filtre photoshop
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.