İmaj değiştiren Beren Saat'in son hali görenleri büyüledi

Son olarak Netflix'te yayınlanan Atiye dizisi ile izleyici karşısına çıkan ve uzun süredir televizyon ekranlarında yer almayan 37 yaşındaki güzel oyuncu Beren Saat imaj değiştirdi. Saç rengini açtırıp, perçem kestiren Saat'e hayranları övgüler yağdırdı. Ünlü oyuncunun son hali için sosyal medyada 'Gençleşmişsin', 'Bither Ziyagil geri döndü' gibi yorumlar yapıldı.

Bir süredir ekranlardan uzakta olan ünlü oyuncu Beren Saat imaj değiştirdi. 7 yıl önce nikah masasına oturduğu şarkıcı Kenan Doğulu ile evliliği nedeniyle sık sık gündeme gelen Beren Saat'in son halini görenler 'Gençleşmişsin' yorumunda bulundular.


İmaj yenileyen Beren Saat, saç rengini açtırdı, perçem kestirdi. Saat'in yeni stili hayranlarından ve takipçilerinden tam not aldı.

 Fatmagülün Suçu Ne?, Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Atiye gibi rol aldığı yapımlarla dikkatleri üzerine çeken ve son dönemde reklam projeleriyle ekranda olan güzel oyuncu geçtiğimiz yıl dişlerini yaptırmıştı. Ön dişlerinin arasını kapattıran Beren Saat'ın o görüntüsü çok konuşulmuştu. Ünlü oyuncunun doğal güzelliğini bozduğunu söyleyenler de olmuştu, beğenenler de.

İşte Beren Saat'in son hali...

İmaj değiştiren Beren Saat'in son hali görenleri büyüledi

İmaj değiştiren Beren Saat'in son hali görenleri büyüledi

İmaj değiştiren Beren Saat'in son hali görenleri büyüledi

 

İmaj değiştiren Beren Saat'in son hali görenleri büyüledi ile ilgili etiketler Beren Saat estetik son hali imaj degişim
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.