İmaj değiştiren Berdan Mardini'den ilginç pozlar... Özcan Deniz'e benzetildi

Yeni imajını Instagram hesabından paylaşan Berdan Mardini'nin fotoğraf karelerini gören takipçileri ünlü türkücüyü Özcan Deniz'e benzetti. Mardini'nin 'Bir deneme yapayım' notuyla paylaştığı kareleri sosyal medyada gündem oldu. Ceketinin içinde hiçbir şey giymeden kamera karşısına geçen Mardi'nin pozları ilginç bulundu ve kimse ne yapmaya çalıştığını anlamadı.

43 yaşındaki ünlü türkücü Berdan Mardini'nin 262 bin takipçili Instagram hesabından arka arkaya paylaştığı kareler sosyal medyaya damga vurdu. Takipçileri Mardini'nin yeni tarzını Özcan Deniz'e benzetti. İmaj tazeleyen Mardini yeni tarzını Instagram'da ''Yeni fotolar lazım bana valla çekmem lazım ama ben bir deneme yapım dedim'' notuyla takipçilerinin beğenisine sundu.

Mardini'nin fotoğraflarını yorum yapmaya kapatması dikkat çekerken o kareleri sosyal medyada paylaşıldı. Kısa sürede gündem olan kareleri, Özcan Deniz'e benzetildi. Sosyal medya kullanıcıları Berdan Mardini'nin karelerine 'Özcan Deniz sandım' şeklinde yorumda bulundular.

YENİ TARZI BEĞENİLMEDİ

Ceketin altına hiçbir şey giymeyen Berdan Mardini'nin dekolteli tarzı pek beğenilmezken ilginç bulundu. Mardini'yi bu halde gören takipçileri şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kimse Berdan Mardini'nin ne yapmaya çalıştığını anlamadı.

İşte Mardini'nin o paylaşımları...

İmaj değiştiren Berdan Mardini, Özcan Deniz'e benzetildi

İmaj değiştiren Berdan Mardini, Özcan Deniz'e benzetildi

İmaj değiştiren Berdan Mardini, Özcan Deniz'e benzetildi

İmaj değiştiren Berdan Mardini'den ilginç pozlar... Özcan Deniz'e benzetildi ile ilgili etiketler Özcan Deniz Instagram Sosyal Medya berdan mardini imaj
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.