İlyas ölecek mi? Eşkiya'da İlyas ölüyor mu?

ATV ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide İlyas karakteri hakkında meraklı araştırmalar devam ediyor. Peki Eşkiyada İlyas Ölecek mi?

Eşkiyada İlyas ölecek mi sorusu bu akşam yeni bölümü ATV'de yayınlanan EDHO'nun izleyenleri tarafından merak ediliyor. Oktay Kaynarca'nın başrolünde olduğu fenomen dizi Eşkiya'da İlyas karakteri ölüyor mu?

İLYAS ÖLECEK Mİ?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümü yine nefesleri kesecek. Atv'nin izlenme rekorları kıran dizisi EDHO'da bu hafta İlyas büyük br oyunun kurbanı olacak. Cezaevine giren İlyas'ın işini bitirmek için harekete geçen Mesut cezaevinde İlyas'ı öldürtmeye çalışıyor ancak İlyas ölmeyecek. Bu yapılan bedelinide Mesut'tan çok fena çıkaracaktır.

Başka cezaevine sevk edileceği sırada bıçaklanan İlyas elleri kelepçeli şekilde yere yığılıyor. Durumu ağır olan İlyas'ın ölüp ölmediği ise şimdili bilinmiyor. Ancak tahminlerimize göre başrol oyuncusu olan İlyas hastanede tedavi altına alınacak ve uzun bir tedavi sonrası sağlığına kavuşacaktır.

Hızır için kurulan pusuda öncelikli olarak İlyas'ı hedef alınmıştır. Hızır İlyas'ın yokluğunda bozduğu oyun yüzünden pişmanlık yaşar. İlyas'ın hayatına mal olmamak için kendini feda edecek kararlar alabilir. Serkan'ın merhamet yoksunu olduğunu bilen masa üyeleri İlyas'ı bir an önce kurtarmak zorundadır. İlyas kurtarılacak mı? yoksa Serkan İlyas'ı öldürecek mi? İlyas ölecek mi? işte bu soruların cevabını yeni bölüm yayınlandığında alacağız.

İlyas ölecek mi? Eşkiya'da İlyas ölüyor mu? ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz eşkiyada ilyas ölecek mi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.