İller bazında covid 19 vaka sayısı! İllere göre haftalık vaka sayısı kaç? En çok vaka sayısı hangi ilde?

İller bazında covid 19 vaka sayısı açıklandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre vaka sayısını sosyal medya hesabından son dakika olarak açıkladı. Buna göre iller bazında korona vaka sayısı da belli oldu. En çok koronavirüs vaka sayısı görülen il hangisi?

İller bazında korona vaka sayısı belli oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın iller bazında covid 19 vaka sayısını haritasını sosyal medya hesabından paylaştı. Buna göre en çok koronavirüs vakası görülen il de belli oldu. Paylaşılan iller bazında koronavirüs vaka sayısı haritasında görülen en az korona vaka sayısı görülen il hangisi?

İLLER BAZINDA COVİD 19 VAKA SAYISI NE OLDU?

Bakan Koca'nın paylaştığı haftalık vaka sayısı haritasına göre; İstanbul'da 100 bin kişide 60.19, Ankara'da 35.49, İzmir'de ise 44,39 vaka sayısı belirlendi. Tabloya göre 8-14 Şubat haftasında oransal olarak en çok vakanın görüldüğü iller Trabzon, Rize, Ordu, Giresun ve Samsun oldu.

İller bazında covid 19 vaka sayısı! İllere göre haftalık vaka sayısı kaç? En çok vaka sayısı hangi ilde?

İller bazında covid 19 vaka sayısı! İllere göre haftalık vaka sayısı kaç? En çok vaka sayısı hangi ilde? ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona iller bazında korona vaka sayısı iller bazında covid 19 vaka sayısı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.