"İlkokullar bile yüz yüze eğitim yaparken ODTÜ neden yapmaz?" diyen Nuran Yıldız'dan YÖK Başkanına mektup!

SuperHaber yazarı Prof. Dr. Nuran Yıldız, bu haftaki köşe yazısında ODTÜ'de okuyan gençlerin ve ailelerinin yüz yüze eğitim çağrısına yer verdi. ODTÜ'lü gençlerin 'İlkokullar bile yüz yüze eğitim yaparken ODTÜ neden yapmaz?' diyerek online eğitim ısrarına tepkili olduklarını belirten Yıldız, YÖK Başkanına seslendi.

SuperHaber yazarı Prof. Dr. Nuran Yıldız bu haftaki köşe yazısında, ODTÜ'de okuyan gençlerin ve ailelerinin kendisine yazdığı mektup ve mesajları kamuoyuna duyurarak YÖK Başkanına seslendi.

"ÜLKEMİZİN PARLAK BEYİNLERİ RUHSAL SORUNLAR YAŞAMAYA BAŞLADI"

"Aileler diyorlar ki, "Çocuklarımız bu ülkenin ilk yüzdelik dilimine girip ODTÜ’yü kazandılar. Bazı sınavlar hariç ne sınıf, ne hoca ne de yüz yüze eğitim gördüler. Dersler ağır. Ülkemizin parlak beyinleri gün boyu bilgisayar başında oturmak zorunda kaldıklarından ruhsal sorunlar yaşamaya başladılar."" diyen İletişim Profesörü Yıldız, YÖK Başkanına bu soruları iletti.

"BU SORULARI ODTÜ REKTÖRLÜĞÜ CEVAPSIZ BIRAKIYOR"

Prof. Dr. Yıldız, "Sayın YÖK Başkanı, bu soruları gazeteciler de ODTÜ Rektörlüğüne soruyorlar ancak cevap alamıyorlarmış. Ben de size ulaşsın diye buraya bırakıyorum." dedi. 

İşte SuperHaber yazarı Prof. Dr. Nuran Yıldız'ın yazısının ilgili bölümü...

YÖK BAŞKANINA MEKTUP

ODTÜ’de okuyan gençlerin ailelerinden mektuplar ve mesajlar almaya devam ediyorum.

Diyorlar ki, “Çocuklarımız bu ülkenin ilk yüzdelik dilimine girip ODTÜ’yü kazandılar.

Bazı sınavlar hariç ne sınıf, ne hoca ne de yüz yüze eğitim gördüler.

Dersler ağır. Ülkemizin parlak beyinleri gün boyu bilgisayar başında oturmak zorunda kaldıklarından ruhsal sorunlar yaşamaya başladılar.

İlkokullar bile yüz yüze eğitim yaparken ODTÜ neden yapmaz? Neden bu pırıl pırıl gençleri hocalarıyla arkadaşlarıyla yüz yüze eğitim ortamından mahrum bırakır?”

Sayın YÖK Başkanı, bu soruları gazeteciler de ODTÜ Rektörlüğüne soruyorlar ancak cevap alamıyorlarmış.

Ben de size ulaşsın diye buraya bırakıyorum.

 

"İlkokullar bile yüz yüze eğitim yaparken ODTÜ neden yapmaz?" diyen Nuran Yıldız'dan YÖK Başkanına mektup! ile ilgili etiketler Nuran Yıldız YÖK ODTÜ yök başkanı online eğitim yüz yüze eğitim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.