İlkokul 1. sınıf kayıtları ne zaman başlayacak?

İlkokul 1. sınıf kayıtları ne zaman başlayacağı veliler ve öğrenciler tarafından merak edilmekte. İlkokul 1. sınıf kayıtları ne zaman başlıyor?

MEB tarafından okulların yeni dönemde ne zaman açılacağı belli olduktan sonra dikkatler ilkokul 1. sınıf kayıtlarına çevrildi. İlkokul 1. sınıf kayıtları ne zaman başlayacak? Çocuğum hangi okula gidecek?

2020-2021 eğitim öğretim yılı için yeni takvim MEB tarafından açıklandı. Öğrenciler ile birlikte velilerde okula yeni başlayacak olan çocuklarının ilkokul 1. sınıf kayıtlarının ne zaman başlayacağını merak eder hale geldiler.

İLKOKUL 1. SINIF KAYITLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İlkokul 1. sınıf kayıtları konusunda koronavirüs salgınından dolayı henüz MEB tarafından kesin bir tarih verilmedi. Ancak okulların 31 Ağustos 2020 Pazartesi günü açılmasının hemen öncesinde ilkokul 1. sınıf kayıtlarının da tamamen bitirilmesinin planlandığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

OKUL KAYIT İŞLEMLERİ NASIL YAPILACAK?

2020-2021 eğitim-öğretim yılında okul öncesi, 1'inci ve 5'inci sınıf öğrencilerin okul kayıtları ikametgah bilgilerine dayanarak e-okul sistemi üzerinden açıklanacak. Veliler, MEB'in http://e-okul.meb.gov.tr adresinden öğrencinin T.C. kimlik numarasıyla yerleşmiş oldukları okulu görüntüleyebilecekler.

İlkokul 1. sınıf kayıtları ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler ilkokul kayıt okullar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.