İlknur Gökay Tuncel cinayetindeki korkunç ayrıntı ortaya çıktı: 5 yıldır peşini bırakmadı

Lüleburgaz'da daha önce tanıdığı Selçuk G.'nin bıçaklı saldırısına uğrayan İlknur Gökay Tuncel kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 1 ay önce evlenen Tuncel'in hayatını kaybettiği cinayetle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Katil zanlısının Tuncel'i 5 yıldır rahatsız ettiği ve 42 yaşındaki kadının evlenmesinin ardından bir süre kurtulduğu öğrenildi.

Lüleburgaz'da belediye çalışanı olan İlknur Gökay Tuncel evine yürürken daha önceden tanıdığı Selçuk G.'nin bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. 1 ay önce evlenen 42 yaşındaki kadının katil zanlısı cinayet aleti bıçakla kendini yaraladı. Polis ekipleri Selçuk G.'yi gözaltına alarak hastaneye kaldırdı.

"İnsan hayatı bu kadar da ucuz mu?" dedirten cinayet dün akşam meydana geldi. Perşembe günü çalıştığı Lüleburgaz Belediyesi binasından yürüyerek çıkan ve evine doğru giden İlknur Gökay Tuncel oturduğu Gündoğu Mahallesi Fatih Caddesi 109 no’lu Zogo Apartmanının önüne geldiğinde takip edildiğini farketti. Kendisini 5 yıldan beri rahatsız eden madde bağımlısı ve saplantılı Selçuk G.'yi gören talihsiz kadın oturduğu eve doğru koşarak kaçmaya başladı. Tuncel apartmanın kapısının kapalı olduğunu görünce bağırarak yardım istemeye başladı. Sonrasında kaçmaya çalışan Tuncel, Selçuk G.'nin tek bıçak darbesiyle hayatını kaybetti.

İlknur Gökay Tuncel cinayetindeki korkunç ayrıntı ortaya çıktı: 5 yıldır peşini bırakmadı

SAPLANTILI SAPIK 5 YILDAN BERİ PEŞİNİ HİÇ BIRAKMADI!

SüperHaber'in cinayetten sonra elde ettiği özel bildilere göre, saplantılı ve madde bağımlısı da olan Selçuk G. uzun zamandan beri İlknur Gökay Tuncel‘i rahatsız ediyordu. Her türlü tedbiri almaya çalışan talihsiz kadın, en sonunda yakın bir zamanda evlilik yaptı ve sapkın şahıstan kurtulduğuna sevinerek, kurban bile kesmişti. Ancak bir süre sonra Selçuk G. yeniden ortaya çıktı ve talihsiz kadını hayattan kopardı.

İlknur Gökay Tuncel cinayetindeki korkunç ayrıntı ortaya çıktı: 5 yıldır peşini bırakmadı - Resim : 2

CİNAYET, GAZETECİ ŞENOL GONCAGÜL'ÜN EVİNİN BALKONUNUN ÖNÜNDE MEYDANA GELDİ

Öte yandan korkunç cinayet gazeteci Şenol Goncagül'ün evinin balkonunun önünde gerçekleşti. Cinayetin meydana geldiği sırada evde olmadığını belirten Goncagül olay anında evde olsaydı bir an bile düşünmeden müdahale edebilceğini söyledi.

İlknur Gökay Tuncel cinayetindeki korkunç ayrıntı ortaya çıktı: 5 yıldır peşini bırakmadı - Resim : 3

Goncagül, eve geldikten sonra yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Yeni faaliyete geçen Lüleburgaz‘daki ofisimden çıkıp, eve geldim. Uygun park yeri bulamadığım için yaklaşık 15/20 dakika kadar turladım. Arka sokağa park edip, eve geliyordum ki, bir aracın çıktığını farkedip, aracımı evin önüne getirmek istedim. O anda baktım ki evin önü kalabalık insanlarla doluydu. Bahçede benim balkonumun önünde ise olay yeri inceleme ekibi çalışma yapıyordu. Buna bir anlam veremedim. Öğrendim ki; öldürülen kadın ile ilgili soruşturma yapılıyormuş. Yani, otopark sorunu yaşamasam ve geldiğim zaman aracımı park etmiş olsam, tam da olayın yaşandığı anda orada olacakmışım. Bir çok insan, yardım çığlıklarını duyup oralı bile olmamış. Yoğun bir cadde aslında. Ben o anda evde olsam veya geldiğimde bu durumla karşılaşsam bir salise bile düşünmeden olaya müdahil olurdum. Hem belki de, bugün o kardeşimiz hayatta olurdu. Belki de, ben de ölmüş olabilirdim. Hayat ne kadar acımasız ve basit denklemlere bağlı. Kapımın önünde, halen o katledilen kadının kanı duruyor. Lüleburgaz gibi yerlerde böyle şeyler olmazdı diyordum. Olmaya başlamış sanırım. Yazık oldu. Yazıklar olsun."

İlknur Gökay Tuncel cinayetindeki korkunç ayrıntı ortaya çıktı: 5 yıldır peşini bırakmadı - Resim : 4

BELEDİYE BAŞKAN GERENLİ “İYİLİK MELEĞİ İDİ” DEDİ

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, belediye personelinin öldürülmesinden büyük üzüntü duyduğunu belirtti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gerenli, "İyilik meleği, sevgi dolu, çalışma arkadaşımız İlknur Gökay Tuncel´i hunharca bir cinayet sonucu kaybettik. Bitmek bilmeyen kadın cinayetlerinin ve gencecik kardeşimizin acısını birlikte yaşıyoruz. Yeter artık, bu acıların son bulması için ne gerekiyorsa yapılmalı" dedi.

İlknur Gökay Tuncel cinayetindeki korkunç ayrıntı ortaya çıktı: 5 yıldır peşini bırakmadı - Resim : 5

İlknur Gökay Tuncel cinayetindeki korkunç ayrıntı ortaya çıktı: 5 yıldır peşini bırakmadı ile ilgili etiketler cinayet Lüleburgaz İlknur Gökay Tuncel selçuk g
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.