İlkin Tüfekçi'den babası İlyas Tüfekçi'nin sağlık durumu hakkında açıklama

Oyuncu İlkin Tüfekçi, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin eski futbolcusu olan babası İlyas Tüfekçi'nin son sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamayla sevenlerini üzdü. İlkin Tüfekçi, ALS hastalığıyla mücadele eden babası İlyas Tüfekçi'nin hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden İlyas Tüfekçi'ye 2014 yılında ALS teşhisi konmuştu. Uzun zamandır tedavi gören İlyas Tüfekçi'nin sağlık durumuyla ilgili yaşanan yeni gelişme sevenlerini üzdü.

HASTANEYE KALDIRILDI


62 yaşındaki İlyas Tüfekçi'nin, Arka Sıradakiler, Kara Para Aşk, Karadayı, Zemheri gibi dizilerde rol alan oyuncu kızı İlkin Tüfekçi, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla babasının hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

HASTANEDEN TABURCU OLDU

Kötü haberi sosyal medya hesabından paylaşan İlkin Tüfekçi, "Babam İlyas Tüfekçi hastanede olduğu doğru. Dualarınızı eksik etmeyin iyi haber vericeğim inşallah" ifadelerini kullandı.

Üzücü geşlişmenin ardından kendisine gönderilen 'geçmiş olsun' mesajları üzerine babasının son durumu paylaşan Tüfekçi, ''İlginize,alakanıza ve iyi niyetli dileklerinize tüm kalbimle teşekkür ederim.. Babam taburcu oluyo.. Güçlü adam, küçük dev adam .)'' şeklinde bir açıklama yaparak İlyas Tüfekçi'nin sevenlerinin yüreğine su serpti.

İlkin Tüfekçi'den babası İlyas Tüfekçi'nin sağlık durumu hakkında açıklama - Resim : 2

İlkin Tüfekçi'den babası İlyas Tüfekçi'nin sağlık durumu hakkında açıklama ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.