İlkin Tüfekçi sıfır makyaj halini paylaştı, takipçileri yorum yağmuruna tuttu

34 yaşındaki oyuncu ve Galatasaray'lı eski futbolcu İlyas Tüfekçi'nin kızı olan İlkin Tüfekçi, 491 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından sıfır makyaj halini paylaştı. Ünlü oyuncunun doğal halini takipçileri beğeni yağmuruna tuttu.

Arka Sıradakiler, Papatyam, Karadayı, Kara Para Aşk, Zemheri, Menajerimi Ara gibi rol aldığı dizilerde canlandırdığı karakterlerle hafızalara kazınan 34 yaşındaki oyuncu İlkin Tüfekçi sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla gündem oldu.

Instagram hesabından makyajsız bir karesini paylaşan İlkin Tüfekçi, fotoğrafa ''Mis gibi bir güne.. #day'' notunu düştü. Tüfekçi'nin makyajsız ve doğal hali hayranlarından tam not aldı. Güzelliğiyle büyüleyen ünlü oyuncunun fotoğrafı kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu. Tüfekçi'nin makyajsız haline hayanları övgüler yağdırdı.

İşte İlkin Tüfekçi'nin makyajsız hali...

İlkin Tüfekçi sıfır makyaj halini paylaştı, takipçileri yorum yağmuruna tuttu

 

 

İlkin Tüfekçi sıfır makyaj halini paylaştı, takipçileri yorum yağmuruna tuttu ile ilgili etiketler Sosyal Medya İlkin Tüfekçi makyajsız hali doğal hali
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.