David Beckham Türk oyuncunun Instagram hikayelerini izliyor!

Arka Sıradakiler dizisiyle ünlenen oyuncu İlkin Tüfekçi, Instagram hikayelerini David Beckham’ın izlediğini gösteren bir paylaşım yaptı.

Ünlü oyuncu İlkin Tüfekçi sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla David Beckham'ın story'lerine baktığını duyurdu. Tüfekçi yaşadığı şaşkınlığı "Bir dakika doğru mu gördük?" notuyla yayınladı.

David Beckham Türk oyuncunun Instagram hikayelerini izliyor!

İlkin Tüfekçi kimdir?

İlkin Tüfekçi, 5 Temmuz 1987 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Babası eski futbolculardan İlyas Tüfekçi'dir. Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezundur.

İlk oyunculuk deneyimini 2007 yılında yayınlanmaya başlayan Arka Sıradakiler dizisi ile yaşayan İlkin Tüfekçi; Papatyam, Kader Çizgisi, Karadayı ve Kara Para Aşk gibi yapımlarda rol almıştır.

Şimdilerde, Show TV ekranlarında yayınlanmakta olan ve Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Hazal Filiz Küçükköse, Hakan Taşkıran ve Eylül Kandemir'in yer aldığı Zemheri dizisinde Şule karakterine hayat veren İlkin Tüfekçi, 1.70 metre boyunda, 52 kilo ve Yengeç burcudur.

İlkin Tüfekçi'nin rol aldığı diziler ve filmler:

2020 – Zemheri (Şule) (TV Dizisi)
2014 – 2015 – Kara Para Aşk (Pelin) (TV Dizisi)
2012 – Karadayı (Bahar Dündar (Çitlembik)) (TV Dizisi)
2010 – Kader Çizgisi (Güliz) (TV Dizisi)
2010 – 2011 – Papatyam (Melis) (TV Dizisi)
2007 – 2010 – Arka Sıradakiler (Selin) (TV Dizisi)

David Beckham Türk oyuncunun Instagram hikayelerini izliyor! ile ilgili etiketler Instagram İlkin Tüfekçi david bechkam story
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.