İlker Reis o anlar 'Geldikleri gibi gittiler' diyerek paylaştı: Yunan tacizini böyle görüntüledi

Balıkçılık maceralarını sosyal medyada paylaştığı videolar ile aktaran ve 'İlker Reis' adıyla bilinen İlker Özdemir, bir kez daha Yunan Sahil Güvenlik ekiplerinin tacizi ile karşılaştı. Özdemir, Yunan güçlerinin tacizini 'Geldikleri gibi gittiler' sözleri ile paylaştı.

38 senedir balıkçılık yapan ve balıkçılık maceralarını İlker Reis isimli Youtube kanalından paylaşan İlker Özdemir, açıldığı denizde olta balıkçılığı yaparken yine Yunan Sahil Güvenliği ile karşılaştı.

İlker Reis o anlar 'Geldikleri gibi gittiler' diyerek paylaştı: Yunan tacizini böyle görüntüledi

Yunan Sahil Güvenliği'ni gördüğü an yaşananları tüm Türkiye'yi duyurmak için o anları kayıt altına alan Özdemir'in paylaştığı görüntülerde Yunan Sahil Güvenliği'nin Özdemir'in bulunduğu teknenin çok yakınından geçerek taciz ettiği görüldü.

İlker Reis o anlar 'Geldikleri gibi gittiler' diyerek paylaştı: Yunan tacizini böyle görüntüledi - Resim : 2

TEPKİ GÖSTERDİ: BU NASIL CÜRET...

Yunan Sahil Güvenliği'ne tepki gösteren Özdemir,"Zarar vermek için ne kadar yakından geçiyor, görüyorsunuz. Çalışmamızı, sistemimizi bozmaya çalışıyorlar ama hiçbir şey yapamazlar. Ancak bu kadar. Çünkü, yaptıkları bizi hiçbir zaman hiçbir şartta korkutmayacaktır. Böyle gitmek zorundalar. Kameradan korkuyorlar. Yaptıklarının suç olduğunu biliyorlar. İfşa olmak istemiyorlar. Kendi rezillikleri, kendi terbiyesizlikleri ve kendi yaptıkları zorbalıkların karşıtı böyle olmalı. Bizler korkmayacağız. Balıkçımızı vurdular İzmir'de. Eğer Ukrayna-Rusya savaşı olmasaydı devletimiz belki olayı daha da detaylı araştırırdı. Belki de araştırıyordur ben bilemiyorum. Ama bunlar nasıl cüret gösterip vuruyorlar anlamış değilim. Ama elbet bu yaptıklarının bedelini ödeyecekler. Bizim gibiler olduğu sürece mutlaka ödeyecekler." diye konuştu.

İlker Reis o anlar 'Geldikleri gibi gittiler' diyerek paylaştı: Yunan tacizini böyle görüntüledi - Resim : 3

Videonun sonunda kamerayı tutan Orhan isimli balıkçının "Geldikleri gibi gidiyorlar" dediği duyuluyor.

 

İlker Reis o anlar 'Geldikleri gibi gittiler' diyerek paylaştı: Yunan tacizini böyle görüntüledi ile ilgili etiketler Yunanistan Taciz Sahil güvenlik balıkçı ilker reis ilker özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.