İlker Kaleli'nin burada ne işi var?

Oyuncu İlker Kaleli gazetecilerden kaçmak için ne yapacağını şaşırdı. Bu kez de depodan kaçtı. Kaleli'nin bu tavırlarının sebebi ise merak ediliyor.

Oyuncu İlker Kaleli geçen akşam Arnavutköy'de bulunan bir mekanda arkadaşlarıyla birlikte görüntülendi. Arkadaşıyla vakit geçiren İlker Kaleli, mekan çıkışında gazetecilerin olduğunu öğrenince ne yapacağını şaşırdı.

ÖNCE GÖREVLİLERLE KORKUTTU

Geçtiğimiz günlerde bir mekanda görüntü vermemek için aracını kapıya sıfır yanaştıran yakışıklı oyuncu, çare olmayınca da görevlileri gazetecilerin yanına göndermişti.

Bir türlü istediği sonucu alamayan Kaleli, çıkışta da olanlarla bir alakası olmadığını söylemişti.

ŞİMDİ DE DEPODAN KAÇTI!

Olayın ardından birkaç hafta geçmesine rağmen sebepsizce tavırlarına devam eden ünlü oyuncu, bu kez bulunduğu mekanın deposundan çıkış yaptı. Mutfağın içinden geçen ve çöplerin atıldığı bölümde bekleyen İlker Kaleli, özel aracını oraya çağırarak, bu kez muhabirleri atlatmayı başardı.

ilkerkaleli

ee3

İlker Kaleli'nin burada ne işi var? ile ilgili etiketler İlker Kaleli poyraz karayel
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.