İlker Kaleli, Poyraz Karayel'in filminde oynayacak mı?

Başrollerini İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun paylaştığı Poyraz Karayel dizisinin ekibi, Küresel Sermaye isimli filmde tekrar buluşmaya hazırlanıyor.

Üç sezon süren ve büyük bir fan kitlesi kazanan dizinin sevilen oyuncularının rol alacağı filmin Küresel Sermaye olacağı açıklandı. İlker Kaleli ile dizideki aşkları gerçek hayata taşınan Burçin Terzioğlu, Poyraz Karayel’in finalinde ölmüş ve izleyicileri ekrana kitlemişti. Star TV’de yayınlanan Duymadan Kalmasın’ın haberine göre; senaryosu tamamlanmak üzere olan Küresel Sermaye’de Terzioğlu’nun yer alıp almayacağı şu anda belli değil.

YENİ FİLM İÇİN ‘TREN’DEN AYRILDI

Son olarak Beren Saat’le birlikte Tren isimli bir filmde rol alması planlanan Kaleli, İlker Kaleli, filmin çekim tarihi değişince projeden ayrılmıştı. Bu ayrılığın da Küresel Sermaye filmiyle ilgili olduğu konuşuluyor.

Kanal D'nin 3 sezon süren dizisi "Poyraz Karayel", geçen yıl etkileyici bir finalle ekrana veda etmişti. Sevenlerinin ısrarı üzerine yapım şirketi Limon Film, dizinin film versiyonunu çekmek için kolları sıvadığını açıkladı. Bu yaz hayata geçirilmesi planlanan filmin adının da "Poyraz Karayel Küresel Sermaye" olduğu ortaya çıkmıştı.

Osman Taşçı'nın yönetmen koltuğunda oturacağı filmde, dizinin başrol oyuncularının hangilerinin oynayacağı merak konusu olmuştu. Dizinin Poyraz'ı İlker Kaleli'nin Beren Saat'le bu yaz çekeceği "Tren" filminin kadrosundan ayrılmasının nedeninin de "Küresel Sermaye" filmi olduğu konuşulmuştu. Ancak İlker Kaleli'nin menajerlik ajansı yaptığı açıklamada "İlker Kaleli, 'Poyraz Karayel Küresel Sermaye' filminin oyuncu kadrosunda yer almıyor" cümlesine yer verdi.

asdasdasfaewda

İlker Kaleli, Poyraz Karayel'in filminde oynayacak mı? ile ilgili etiketler İlker Kaleli film poyraz karayel poyraz karayel küresel sermaya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.