İlker Kaleli, Biran Damla Yılmaz aşkını itiraf etti!

Oyuncu İlker Kaleli (36), meslektaşı Biran Damla Yılmaz’la (23) yeni bir aşka yelken açtığı haberlerini doğruladı: Bir aydır süren güzel bir arkadaşlığımız var.

İlker Kaleli, önceki gün Emirgan’daki evinden çıkarken görüntülendi. Motosikletiyle yola çıkmadan önce muhabirlerle sohbet eden oyuncu, yeni projeleriyle ilgili soruya, "Pandemi sonrası dizi sektörünün ne olacağını pek bilmiyorum. Fakat müzik çalışmalarım var. Yeni bir albüm gibi sürprizlerim olabilir" yanıtını verdi.

"ÖZEL HAYAT KONUŞMUYORUM"

Hürriyet'te yer alan habere göre; Burçin Terzioğlu’yla ilişkisi 1.5 yıl önce sona eren İlker Kaleli, kendisinden 13 yaş küçük oyuncu Biran Damla Yılmaz’la aşk yaşamaya başladığı haberleri hakkında, "Yaklaşık bir aydır süren güzel bir arkadaşlığımız var" dedi.

İlker Kaleli, Biran Damla Yılmaz aşkını itiraf etti!

Ünlü oyuncu, muhabirlerin “Hayırlı olsun diyelim mi?” sözleri karşısında gülerek, “Bunlar özel hayata giriyor, ben fazla konuşmuyorum” karşılığını verdi.

İlker Kaleli, Biran Damla Yılmaz aşkını itiraf etti! ile ilgili etiketler İlker Kaleli Biran Damla Yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.