İlker İnanoğlu kimdir? Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor?

Ekranların sevilen, uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar ekibine sürpriz bir isim geri dönüyor. Yeni sezonda her cuma günü Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Arka Sokaklar dizi ekibine İlker İnanoğlu geri dönüyor. Yapılan haberler sonucunda İnanoğlu'nun kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki, İlker İnanoğlu kimdir? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Erler Film imzasıyla her cuma günü Kanal D ekranlarına taşınan Arka Sokaklar'ın dizi ekibine sürpriz bir ismin tekrardan geri döndüğü açıklandı. Yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz'un oturduğu, uzun soluklu televizyon dizisi Arka Sokaklar'a İlker İnanoğlu yeniden dahil oldu. Yapılan haberler sonucunda İnanoğlu'nun kim olduğu vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, İlker İnanoğlu kimdir? Tüm detaylarıyla haberimizde...

İlker İnanoğlu kimdir? Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor?

İLKER İNANOĞLU KİMDİR?

İlker İnanoğlu 20 Ağustos 1965; İstanbul doğumlu. Yönetmen Türker İnanoğlu ve oyuncu Filiz Akın çiftinin oğludur.

Sinemadaki ilk önemli rolünü Türker İnanoğlu'nun “Yumurcak” filminde oynadı.İlker İnanoğlu konuşmaya ve yürümeye başladığında soluğu stüdyolarda aldı. Namı yumurcaktır. İlker İnanoğlu,Türk Sinemasında önemli bir çığır açmıştır. Daha önceki yıllarda Zeynep Değirmencioğlu,ve Parla Şenol gibi kız yıldızların olduğu filmler büyük bir etki toplamıştır. İnanoğlu’nun Yumurcak filmi de Türk sinemasına iyi bir erkek çocuk oyuncu kazandırmıştır.

“Yumurcak” filmleriyle ünlenen İlker İnanoğlu’nu, babası, ülkede başlayan terör eylemleri üzerine İsviçre”nin Cenevre Şehirndeki Leman Koleji ne kaydettirdi. İlker İnanoğlu Antalya Film Festivali’nde En İyi Çocuk Oyuncu ödülünü aldı.

1986 yılında,Türkiye’ye gelen ve babasıyla çalışmaya başlayan İnanoğlu, Biricik Suden’le (Mazhar Alanson’un eşi) tanıştı ve aynı yıl onunla evlendi. Ama ilişkileri uzun sürmedi, 1988 yılında İlker İnanoğlu, Biricik’ten ayrıldı.Sonra İlker İnanoğlu, Amerika Birleşik Devletleri’nde masterını yapmak için gittiği Los Angeles’ta Amerikalı eşi Chole’den bir oğlu oldu ve adını Berker koydular. Daha sonra çeşitli dizilerde rol aldı. 2006 yılında Yeşim Salkım ile evlendi ancak bu evlilik de uzun sürmedi ve İlker İnanoğlu, Yeşim Salkım’dan boşandı.

Filmografi

Hayat Yolunda – 2014-2015
Bu Son Olsun
Güzel Çirkin Yapımcı 2013
Alev Alev 2012-2013
Hayda Bre
Doktorlar 2010
Arka Sokaklar 2007-2011 2015
Üç Tatlı Cadı
Babam Çok Değişti Anne
Son Yüzleşme
Kurşun Asker (Aynı zamanda bu filmde yönetmenlik,yapımcılık ve senaryo yazarlığı yapmıştır)
Anne Babamla Evlensene
Yeşil Işık
Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni
Küçük Şahit
Le Ricain
Yumurcak Belalı Tatil
Yumurcak Veda
Yumurcak Küçük Kovboy
Yumurcak Küçük Şahit
Yumurcağın Tatlı Rüyaları
Yumurcak Köprüaltı Çocuğu
Yumurcak

ARKA SOKAKLAR DİZİSİ HİKAYE VE KÜNYE 

Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz…

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba; ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.

Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen : Orhan Oğuz
Genel Koordinatör : Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı : Ahmet Yurdakul
Senaryo : Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul
Oyuncular : Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada

 

İlker İnanoğlu kimdir? Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? ile ilgili etiketler İlker İnanoğlu kimdir arka sokaklar dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.