İlker Ayrık yeniden Seksenler setinde!

TRT1 ekranlarının büyük bir heyecanla izlenen dizisi Sekseler, yaz sezonuna iddialı bir giriş yapacak. Yönetmenliğini Birol Güven'in yaptığı dizinin kadrosuna son olarak geçtiğimiz yıllarda dizinin kadrosundan ayrılan İlker Ayrık katılmıştı. 4 yıl aranın ardından ise setten ilk görüntü geldi.

Seksenler dizisi, kadrosuna kattığı yeni isimlerle yaz sezonuna hızlı bir başlangıç yapmak istiyor. Son olarak Mucize Doktor dizisinde izlediğimiz usta oyuncu Reha Özcan ile Zeynep Demirel’i kadrosuna katan Seksenler dizisi, yıllar önce diziden ayrılan İlker Ayrık’la el sıkışmıştı.

İLKER AYRIK: ÇAĞIRDILAR, GELDİK

2012-2017 yılları arasında kadroda yer alan oyuncu İlker Ayrık, dizide Çağatay rolüne hayat vermişti. İlker Ayrık’ın Seksenler dizi setinden görüntüleri yayınlandı. Oyuncu, “Seksenler projesine ait bütün parçaların herkes tarafından sevildiğini biliyoruz. Çağatay da bunun parçası. Sağ olsun çağırdılar, biz de geldik” diye konuştu.

İlker Ayrık yeniden Seksenler setinde!

Çağatay’ın Belçika’da evlenip sonra hikâyeye geldiğini anlatan İlker Ayrık, “Birazcık daha hantal, faydasız. Evin faydasız çocuğu. Geldik bakalım. Seksenler dizisinden ayrılalı 4 sene oldu. Kendimi hiç ayrılmış gibi hissetmedim” ifadesini kullandı.

İlker Ayrık yeniden Seksenler setinde! - Resim : 2

 

 

 

İlker Ayrık yeniden Seksenler setinde! ile ilgili etiketler Seksenler İlker Ayrık
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.