İlkay Gündoğan Premier League'de yine ayın oyuncusu seçildi

Premier League'de Ocak'tan sonra Şubat'ta da "Ayın Futbolcusu" seçilen İlkay Gündoğan: "Bu ödülü 2. kez kazandığım için çok gururluyum ama Manchester City gibi bir takımın parçası olmaktan daha çok gurur duyuyorum."

Manchester City'nin Türk yıldızı İlkay Gündoğan, Premier Lig'de şubat ayının oyuncusu seçildi. Ocaktan sonra şubat ayında da ödülü kazanan İlkay, Premier Lig'de üst üste ayın oyuncusu seçilen ilk Manchester Cityli futbolcu oldu.

Şubat ayında 4 gol atan İlkay, ligin zirvesindeki  City'nin tüm maçlarını kazanmasında önemli rol oynamıştı. 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, Joachim Andersen, Harvey Barnes, Joao Cancelo, Bruno Fernandes, Jesse Lingard, Ruben Neves ve Raphinha'yı geride bırakarak  ödüle layık görüldü.

Liverpool ve Tottenham deplasman zaferlerinde attığı kritik gollerle City'nin şu anki tabloyu yakalamasında büyük pay sahibi olan İlkay, "Bu ödülü 2. kez kazandığım için çok gururluyum ama Manchester City gibi bir takımın parçası olmaktan daha çok gurur duyuyorum" dedi.

Almanya Milli Takımı'nın da önemli bir parçası olan İlkay Gündoğan şunlar söyledi: "Ocak ayında oynadığımızı bütün maçları kazanmıştık. Bunu Şubat ayında da başardık. Gerçekten iyi futbol oynadığımızı hissediyorum ve bunun bir parçası olmak beni mutlu ediyor. Umarım böyle devam edebiliriz çünkü sonuçta önemli olan kupa kazanmaktır. Tüm kadronun bunun olmasını istediğini biliyorum ve şu andan itibaren sezonun sonuna kadar elimizden gelenin en iyisini yapacağız." 

İlkay Gündoğan Premier League'de yine ayın oyuncusu seçildi ile ilgili etiketler İlkay Gündoğan Manchester City premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.