İlkay Gündoğan kimdir? Hangi takımda oynuyor? Nereli?

İlkay Gündoğan kimdir? İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester City forması giyen Türk asıllı oyuncu İlkay Gündoğan’ın koronavirüse yakalandığı belirtildi. Peki, İlkay Gündoğan hangi takımda oynuyor? İlkay Gündoğan kaç yaşında, nereli? Tüm detaylar haberimizde…

Manchester City takımında forma giyen Türk asıllı Alman yıldız İlkay Gündoğan'ın koronavirüse yakalandığı belirtildi. Deplasmanda oynanacak Wolverhampton maçı öncesi yapılan corona virüsü testlerinde Türk asıllı Alman yıldız İlkay Gündoğan'ın testinin pozitif çıktığı açıklandı.

İLKAY GÜNDOĞAN KİMDİR?

İlkay Gündoğan, 24 Ekim 1990 Almanya'da doğdu. Türk-Alman futbolcu. Orta saha oyuncusu olan Gündoğan, Borussia Dortmund takımında forma giymektedir. Balıkesir'den Almanya'nın Gelsenkirchen kentine işçi ailesi olarak gelen bir ailenin çocuğu olarak dünya geldi.

Borussia Dortmund başarılı oyuncusu İlkay Gündoğan takımı için bu sezonda bugüne kadar 46 resmi müsabakada yeşil çimlerin üzerinde ter döktü. Görev aldığı 46 maçın 37 tanesinde ilk 11 olarak maça başlayan İlkay Gündoğan, 9 maçta da sonradan oyuna girmiştir. İlkay Gündoğan Borussia Dortmund da oynadığı 46 resmi müsabakada toplam 3129 dakika görev almıştır.

Sahada olduğu 3129 dakika ya 5 gol sığdırdı.

6 maçta sarı kartla uyarı alırken hiç kırmızı kart görmedi. İlkay Gündoğan şu anda Manchester City takımında forma giymektedir.

İlkay Gündoğan kimdir? Hangi takımda oynuyor? Nereli? ile ilgili etiketler İlkay Gündoğan Manchester City
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.