"İlk yarıyı oynayıp bırakacağız galiba"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yeni Kovid-19 önlemleri arasında hafta sonları uygulanacak sokağa çıkma yasağı da vardı. Erdoğan'ın verdiği bilgiye göre sokağa çıkma yasağı akşam 20.00'de başlayıp ve sabah 10.00'a kadar da sürecek. Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın konuğu olan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'dan bu yasağa ilişkin ilginç bir yorum geldi. Yalçın, "Yasak saat 8'de başlıyor. Bizim maçlar saat 7'de başlıyor. İlk yarıyı oynayıp bırakacağız galiba" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeniden artan vaka ve ölüm sayılarının ardından salgına karşı yeni kısıtlamalar getirildiğini açıkladı.

Yeni kısıtlamalar kapsamında hafta sonları akşam saat 20.00 ile sabah 10.00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı uygulanacak. 

Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın konuğu olan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın da yeni kısıtlamalara ilişkin yorumda bulundu. 

Türkiye'de her şeyin eleştirildiğini hatırlatan ve bu kararın da eleştirileceğini ifade eden Sergen Yalçın, bu kararların halk sağlığı için alındığını hatırlattı. Sonra da yasağın kendi açılarından doğurduğu sakıncaya işaret etti. 

İşte Sergen Yalçın'ın Candaş Tolga Işık'ı da güldüren o yorumu:

"Türkiye'de her şey eleştiriliyor. Şimdi sokağa çıkma yasağı da eleştirilecek. Bir karar verilmiş ve uyalım. Bu kararı kafalarına göre vermiyorlar, halkın sağlığı için veriyorlar. Yalnız sokağa çıkma yasağı saat 8'de başlıyor. Bizim maçlar saat 7'de başlıyor. İlk yarıyı oynayıp bırakacağız galiba."

"İlk yarıyı oynayıp bırakacağız galiba" ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Beşiktaş Recep Tayyip Erdoğan sokağa çıkma yasağı candaş tolga ışık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.