İlk yarının kahramanı o oldu!

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir arasında Ülker Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısı pozisyon açısından oldukça keyifli geçti. Ligde zor günler geçiren Fenerbahçe’nin mutlak galibiyet parolası ile çıktığı Medipol Başakşehir maçının ilk yarısında Mert Günok, kalesinde yaptığı kurtarışlarla parmak ısırttı. Fenerbahçe altyapısında yetişmiş olan Mert Günok, eski takımının ilk yarıda girdiği 4 mutlak net pozisyonunda gole izin vermedi.

Karşılaşmaya kötü başlayan Mert Günok, henüz ikinci dakikada yaptığı hata ile Fenerbahçe’nin pozisyon bulmasına neden oldu. Mert Günok topu uzaklaştırmak isterken top Slimani’ye çarptı. Frey, önünde kalan topta pasını Slimani’ye vermek istedi ancak Mert Günok araya girdi ve topu kontrol etti. Bu hatanın ardından hemen toparlanan Mert Günok, müthiş kurtarışlara imza atmaya başladı. Maçın 15. dakikasında gelişen Fenerbahçe atağında Ayew, Frey’in pası sonrası Mert Günok’la karşı karşıya kaldı. Mert Günok, Ayew’in vuruşunu ayakları ile önledi.

İlk yarının kahramanı o oldu!

Mücadelenin 42. dakikasında ise Mert Günok, Fenerbahçe’nin üst üste iki net fırsatında kalesini gole kapattı. Önce Ayew’in pasında Slimani’nin şutunu Mert Günok güçlükle çeldi. Devamında ise Eljif Elmas’ın yakın mesafeli vuruşunu Mert Günok yine ayağıyla çıkardı. İlk yarının son dakikası oynanırken sahneye yine Mert Günok çıktı. Hasan Ali Kaldırım’ın ceza sahası dışından çektiği şutta top Eljif’e çarptı. Mert Günok ters köşeye yönelen topu güçlükle çeldi.

SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURDU

Mert Günok’un ilk yarıdaki performansı, Twitter’da Türkiye gündemine oturdu. Twitter’da en çok konuşulan isimlerden biri olan Mert Günok, performansı ile övgü aldı.

İlk yarının kahramanı o oldu! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Başakşehir mert günok
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.