İlk Öpücük filminin konusu nedir? İlk Öpücük filminin oyuncuları kimlerdir?

8 Mart Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan İlk Öpücük filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film İlk Öpücük konusu nedir, İlk Öpücük oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

8 Mart Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan İlk Öpücük adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. İlk Öpücük filmi 2017 yılında vizyona girmiştir. İlk Öpücük adlı komedi filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, İlk Öpücük filminin konusu nedir, İlk Öpücük oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

İlk Öpücük filminin konusu ne?

Hakan kadınlarla uzun süreli ilişki kurmakta problem yaşamakta olan genç bir çapkındır. Yaşadığı sahil beldesine gelen turistlerle kısa süreli ilişkiler yaşayarak, bağlanmaktan hep kaçınmıştır. Ablasının terk ettiği eniştesi ve 5 yaşındaki yeğeninden başka hayatına kimseyi sokmayacaktır. Hakan için işler, bir gün tesadüfen karşılaştığı Bahar’a ilk görüşte aşık olmasıyla tamamen değişecektir.

İlk Öpücük filminin konusu nedir? İlk Öpücük filminin oyuncuları kimlerdir?

Bahar ile yakınlaşmaya çalışan Hakan, Bahar’ın son derece nadir görülen bir rahatsızlığı olduğunu öğrenecektir. Bahar geçirdiği bir kaza sonucu, kaza gününden sonra olan hiçbir şeyi hafızasında tutamaz hale gelmiştir. Her gün aynı güne uyanıp oradan devam ettiğini düşünmektedir. Bahar’ın abisi ve babası da onun mutsuz olmasını engellemek için her gün kaza günündeymiş gibi davranmaktadır, türlü türlü numaralar ile Bahar’ı da buna inandırmaya çalışacaklardır. Hakan’ın da olaya dahil olmasıyla birlikte üçü birden Bahar’ı mutlu etmek için her yolu deneyecekler. Hakan, her sabah bir önceki günü unutan Bahar’ı kendisine her gün yeniden aşık etmek zorunda kalacaktır.

İlk Öpücük filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Murat Onbul

Oyuncular: Murat Yıldırım, Özge Gürel, Cezmi Baskın

Tür: Komedi, Romantik

Yapım Yılı: 20 Ekim 2017 / 1s 53dk

İlk Öpücük filminin konusu nedir? İlk Öpücük filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler ilk opücük filminin konusu ne oyuncuları kimler ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.