İlk konserini veren Merve Boluğur'un ses performansı beğenilmedi! Sosyal medyanın diline düştü

Oyunculuktan şarkıcılığa geçiş yapan ve kısa süre önce 'şşşşşşttttt' isimli şarkısını dinleyiciyle buluşturan 34 yaşındaki oyuncu Merve Boluğur, bu akşam Nişantaşı'ndaki bir mekanda ilk konserini verdi. Konser bileti ücretiyle şaşırtan Merve Boluğur'un sahne performansı dikkat çekti. Ünlü oyuncunun konserden paylaşılan karelerini sosyal medya kullanıcıları yorum yağmuruna tuttu. Merve Boluğur'un sesi eleştiri yağmuruna tutuldu.

2015–2017 yılları arasında evli olduğu şarkıcı Murat Dalkılıç'tan boşandıktan sonra ekranlardan uzakta bir yaşam sürmeye başlayan oyuncu Merve Boluğur kısa süre önce şarkıcılığa yönelmiş ve sözlerini kendisinin yazdığı 'şşşşşşttttt' isimli şarkısını çıkarmıştı. İlk şarkısıyla dinleyicileri ikiye bölen ve yeni bir şarkı için çalışmalara başlayan Merve Boluğur bu akşam Nişantaşı'nda sahne aldı. Canlı performans sergileyen Boluğur'un bazı şarkılarda ise playback yaptığı görüldü.

İlk konserini veren Merve Boluğur'un ses performansı beğenilmedi! Sosyal medyanın diline düştü


İlk konserini veren Merve Boluğur'un canlı performansı sosyal medyaya damga vurdu. Bu gece için günlerdir hazırlanan ve şan eğitimi de alan Boluğur sahnede Tarkan’ın Şımarık şarkısını ve SEFO'nun dillere dolanan Bilmem mi şarkısını seslendirdi. Ünlü oyuncunun ilk konserinden kareleri kısa sürede sosyal medyada paylaşıldı. Merve Boluğur'un konserden görüntülerini izleyen kullanıcılar, ünlü oyuncunun sesini ve sahne performansını beğenmedi.

KONSER BİLETİ İÇİN 2500 TL ÖDEDİLER

Şarkıcılık kariyerinde ilk konserini gerçekleştiren Merve Boluğur'un sahne şovu dikkat çekti. Merve Boluğur'u izlemeye gelenler 2500 TL ödedi.

İlk konserini veren Merve Boluğur'un ses performansı beğenilmedi! Sosyal medyanın diline düştü - Resim : 3

 SAHNE PERFORMANSINI YERDEN YERE VURDULAR

Boluğur'un konser görüntüleri kısa sürede sosyal medyada geniş yer bulurken, 'Keşke oyunculuğa geri dönse', 'Oyunculukta daha başarılıydı', 'Konser bedava olsa gitmem', 'Dinleyiciler konseri sonuna kadar dinleyebildi mi acaba', 'İnşallah ekranlara geri döner', 'Korkudan sesi açamadım', 'Merve'yi dinlemeye gidenlere hayret ediyorum', 'Sevdiği işi seçmiş ama olmamış', 'Banu Alkan 2', 'Dinlemeye gidenlere acil şifalar' yorumları yapıldı.

İlk konserini veren Merve Boluğur'un ses performansı beğenilmedi! Sosyal medyanın diline düştü - Resim : 4

İlk konserini veren Merve Boluğur'un ses performansı beğenilmedi! Sosyal medyanın diline düştü ile ilgili etiketler Merve Boluğur Konser

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.