İlk kez ortaya çıktı... Aydın Doğan, ABD Başkanı Trump ile neden mahkemelik oldu?

Doğan Grubu'nun ABD Başkanlık seçiminde Hillary Clinton'ın başkan seçilmesinden yana tavır aldığı dikkatli gözlerden kaçmadı.

Son olarak dün, Aydın Doğan'ın sahibi olduğu Posta gazetesi, bu tutumu bir adım daha ileri taşıyarak, ABD'deki seçim sonuçları netleşmeden Hillary Clinton'u "başkan" ilan etmiş ve büyük bir skandala imza atmıştı.

Posta, sandıktan çıkan sonuçlar daha kesinleşmeden taşra baskısında, "Clinton Başkan - Anketler yanılmadı" haberine yer vermişti. Bugün ise, Trump'ın başkan seçilmesi üzerine gazete okurlarından özür dileyerek geri adım attı.

DOĞAN GRUBU NEDEN CLINTON'U DESTEKLEDİ?

Doğan Grubu'nun Şişli'deki Trump Towers'ta iş ortaklığı bulunduğu Donald Trump yerine neden ABD Başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u desteklediği ise anlaşılamadı.

101120161236518697726_3.jpg

İşte o büyük sis perdesini 24 TV'de Hikmet Genç ile birlikte "Günün Manşeti" programını hazırlayıp sunan Ersoy Dede araladı.

Türkiye kamuoyunun çok önemli bir bilgiyi ilk kez duyuran Ersoy Dede, Trump ile Aydın Doğan ortaklığının çatırdadığını belirtti.

Ersoy Dede, "Şimdi hiç kimsenin bilmediği bir bilgiyi paylaşacağım" diyerek Aydın Doğan ile Trump'ın mahkemelik olduğunu ifade etti.

Ersoy Dede ilk defa canlı yayında açıkladı: Donald Trump ile Aydın Doğan mahkemelik oldu @ersoydede #GününManşeti pic.twitter.com/6g9MJ5tK0k

— 24 TV (@yirmidorttv) 10 Kasım 2016

Donalt Trump ile Aydın Doğan'ın Şişli'deki Trump Towers nedeniyle mahkemelik olduğunu belirten Ersoy Dede şöye konuştu;

"Doğan Grubu, seçim sürecinde Hillary Clinton'u destekledi başından sonuna kadar. Hatta kazanamayınca CNN Türk'te yüzler düştü.

Fakat Trump kazanınca Doğan hisseleri yükseldi borsada, niye? Çünkü dediler ki; "Doğan ile Trump arasında bir tricari ilişki var ve Trump güven tazelemiş oldu"...

Ve Trump'ın iş ortağı olduğu için Doğan hisseleri de yükseldi.

Şimdi hiç kimsenin bilmediği bir bilgiyi paylaşacağım kamuoyu ile; Doğan ve Trump mahkemeliktir!

Trump Towers'daki ev bağışı yüzünden Doğan ve Trump aslında mahkemeliktir. Yani ortaklıklarını bitirme yolunda ipleri attılar! Mahkemelik hale geldiler. Ticari ilişkileri Türkiye'de sıkıntıdadır Doğan ile Trump'ın..." / SuperHaber

.@hikmetgenc: Trump kazandı diye Posta gazetesi hayal kırıklığına uğradı pic.twitter.com/Qkp8emuY4G

— 24 TV (@yirmidorttv) 10 Kasım 2016
İlk kez ortaya çıktı... Aydın Doğan, ABD Başkanı Trump ile neden mahkemelik oldu? ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.