İlk kez bir mahkeme salgın için Bill Gates ve Soros'u suçladı

Koronavirüsün başlamasının ardından gündeme birçok iddia geldi. Bunların başında da Bill Gates, Soros ve Rockeffeller Alelerinin başını çektiği küreselcilerin salgının arkasında olduğu geliyordu. Komplo teorisi denilerek geçiştirilen iddiaya ilişkin ilk kez Peru'da bir mahkeme resmin inceleme başlattı. Mahkemenin iddiası, Kovid-19'un zengin elitlerin elinden çıktığı yönünde ve ana sorumlular da Bill ve Melinda Gates Vakfı, George Soros ile Rockefeller Ailesi...

Bir yılı aşkın süredir dünya koronavirüs pandemisinin etkisinde.

93 milyonu aşkın kişinin Kovid-19'a yakalandığı, 2 milyona yakın kişinin ise hayatını kaybettiği salgına ilişkin ilk günden bu yana küreselcilerin rolü olduğu iddiası gündemden hiç düşmedi. 

Bunun için en güçlü kanıt olarak da Bill Gates'in yıllar önce dünyayı topyekun etkileyecek bir salgına ilişkin sözleriydi. Ayrıca, Bill Gates'in gündeme getirdiği ve tüm insanların sağlık durumu da dahil takibini sağlayacak bir vücut çipinden söz ediyordu. 

Komplo teorisyenleri bu iki veriyi koronavirüsün ardında Bill Gates ve onun temsil ettiği küresel elitlerin olduğunun kanıtı olarak gösteriyordu. 

Ancak bugüne kadar bu konuda resmi bir söylem ya da işlem hiç olmamıştı.

Taki Peru'daki bir mahkeme tam da bu iddiaya ilişkin inceleme başlatana kadar.

Mahkemeye göre salgından Microsoft Kururucusu Bill Gates, George Soros ve Rockefeller Ailesi sorumluydu.

Suçlamanın merkezinde ise Bill Gates eşi ve kendi adına kurduğu Bill Melinda Gates Vakfı bulunuyordu.

Mahkeme, Kovid-19 salgınının zengin elitlerin hatası olduğunu ileri sürdü.

Peru'daki Chincha ve Pisco Mahkemesindeki hakimler verdikleri karar sonrası tepki çekti.

İlk kez bir mahkeme salgın için Bill Gates ve Soros'u suçladı ile ilgili etiketler Peru George Soros bill gates melinda gates rockefeller kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.