İlk kez 1992'de tanımlanan uzun süre başkalarına ait acılara, travmalara maruz kalma ve empati gösterme durumunda yaşanan duyarsızlaşma durumuna verilen ad nedir?

İlk kez 1992'de tanımlanan uzun süre başkalarına ait acılara, travmalara maruz kalma ve empati gösterme durumunda yaşanan duyarsızlaşma durumuna verilen ad nedir? ATV ekranlarının sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında çıkan sorular dikkat çekiyor. Kim Milyoner Olmak İster'in bu akşam dikkat çeken sorusu şimdiden sıkça araştırılıyor. Peki, İlk kez 1992'de tanımlanan uzun süre başkalarına ait acılara, travmalara maruz kalma ve empati gösterme durumunda yaşanan duyarsızlaşma durumu

ATV’nin sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Her bölümü milyonlar tarafından izlenirken yarışmada çıkan sorular ilgi odağı oluyor. Vatandaşlar soruların yanıtlarına arama motorlarından sıkça araştırıyor. Birbirinden ilginç sorunların paylaşıldığı yarışmada özellikle "İlk kez 1992'de tanımlanan uzun süre başkalarına ait acılara, travmalara maruz kalma ve empati gösterme durumunda yaşanan duyarsızlaşma durumuna verilen ad nedir?"sorusu merak konusu oldu. İşte herkesin araştırdığı "İlk kez 1992'de tanımlanan uzun süre başkalarına ait acılara, travmalara maruz kalma ve empati gösterme durumunda yaşanan duyarsızlaşma durumuna verilen ad nedir?Milyoner" sorusunun yanıtı….

İlk kez 1992'de tanımlanan uzun süre başkalarına ait acılara, travmalara maruz kalma ve empati gösterme durumunda yaşanan duyarsızlaşma durumuna verilen ad nedir?

  1. A) Hassas kalp tükenmişliği
  2. B) Merhamet yorgunluğu
  3. C) Gamlı Baykuş körlüğü
  4. D) Somurtkan Şirin sendromu

Doğru cevap: B) Merhamet yorgunluğu

 

 

İlk kez 1992'de tanımlanan uzun süre başkalarına ait acılara, travmalara maruz kalma ve empati gösterme durumunda yaşanan duyarsızlaşma durumuna verilen ad nedir? ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.