İlk işini duyanlar kulaklarına inanamıyor!

Eda Taşpınar, London College of Fashion'ı bitirdikten sonra kariyerine birçok ünlü markanın defilesinde stajyer olarak çalışmaya başladı. Taşpınar'ın defilede yaptığı görevi ise duyanlar kulaklarına inanamıyor.

Sosyetik ikoncan Eda Taşpınar, kariyerine London College of Fashion'ı bitirdiği 1998'de başta Armani, Stella McCartney ve Maxmara olmak üzere birçok ünlü markanın defilelerinde stajyer olarak çalışarak başladı. Muhabirlerin ''Defilelerde ne yapıyordunuz?'' sorusuna  Taşpınar şaşırtan bir yanıt verdi.

''Blumik mankenler vardı. Defile aralarında kusuyorlardı. Kusarken saçlarını, başlarını tutup bir yere çarpmalarını engelliyor, üstlerini temizliyordum. Görevim buydu. Bir de kahve ve koli taşıyordum.''

İlk işini duyanlar kulaklarına inanamıyor!

Dünyaca ünlü birçok ünlü marka aldıkları ortak bir kararla podyumda sıfır beden mankene yer vermeyeceklerini açıklamıştı.

İlk işini duyanlar kulaklarına inanamıyor! ile ilgili etiketler Eda Taşpınar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.