İlk görüşme gerçekleşti! Chelsea'den sürpriz Cristiano Ronaldo hamlesi

Manchester United'dan ayrılacağı söylenen Cristiano Ronaldo için sürpriz bir şekilde Chelsea devreye girdi. Daha önce çıkan haberlerde Portekizlinin kırımızı şeytanlardan ayrıldıktan sonra şansını Bayern'e gidip Bundesliga'da deneyebileceği ifade edilmişti.

Cristiano Ronaldo'nun kariyerinin nasıl devam edeceği son günlerin en çok konuşulan konularından bir tanesi. Daha önce çıkan haberlerde Ronaldo'nun kırımızı şeytanlardan ayrıldıktan sonra şansını Bayern'e gidip Bundesliga'da deneyebileceği ifade edilmişti.

CHELSEA'NİN YENİ RONALDO'YU GÖZÜNE KESTİRDİ

Ancak son gelen bir başka haber ise oldukça sürpriz oldu.The Athletic, yaptığı haberde Chelsea’nin yeni sahibi Boehly'nin Cristiano Ronaldo’nun menajeri Jorge Mendes’le transfer ihtimaline dair bir görüşme gerçekleştirdiğini yazdı.

İSTATİSTİKLERDE ÖNCEKİ YILLARINI ARATTI

37 yaşındaki Ronaldo, 2020-2021 sezonu başında daha önce de formasını giyip devamında Real Madrid'e transfer olduğu Manchester United'a geri dönmüştü. Ronaldo, geçen sezon Manchester United formasıyla 38 maçta 24 gol attı. 

İlk görüşme gerçekleşti! Chelsea'den sürpriz Cristiano Ronaldo hamlesi ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Manchester United Chelsea Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.