İlk duyuran yabancı medya organı Bloomberg oldu

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifası yabancı medya organlarında da son dakika haberi olarak yer aldı. Bloomberg, Albayrak'ın sağlık sorunları nedeniyle görevi bıraktığını okuyucuları ile paylaştı. Bloomberg’in Albayrak’ın istifasına ilişkin yaptığı haberde, iki bakanlık sözcüsüyle konuşulduğu, hesabının doğruluğunun onaylandığı ancak istifa kararının henüz teyit ya da inkar edilmediği ifade edildi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurdu.

Sağlık sorunları nedeniyle göreve devam etmeyeceğini ve ailesi ile daha çok vakit geçireceğini belirten Albayrak'ın istifası büyük yankı uyandırdı.

İstifa haberini yabancı medya kuruluşları da son dakika bilgisi olarak okuyucuları ile paylaştı.

Bloomberg, haberi paylaşan ilk yabancı medya organı oldu.

Bloomberg’in Albayrak’ın istifasına ilişkin yaptığı haberde, iki bakanlık sözcüsüyle konuşulduğu, hesabının doğruluğunun onaylandığı ancak istifa kararının henüz teyit ya da inkar edilmediği ifade edildi.

İlk duyuran yabancı medya organı Bloomberg oldu

İlk duyuran yabancı medya organı Bloomberg oldu ile ilgili etiketler Berat Albayrak istifa Bloomberg
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.