İlk bebeğine hamile olan Gupse Özay karnı burnunda görüntülendi

2020 yılında Barış Arduç ile evlenen 37 yaşındaki oyuncu Gupse Özay'ın 1,5 ay önce 6 aylık hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Kız bebek bekleyen Gupse Özay eşi ve yakın arkadaşı Bengisu Uzunöz ile çıktığı Çeşme tatilinde görüntülendi. Gupse Özay ilk kez karnı burnunda görüntü verdi. İşte 7,5 aylık hamile olan Gupse Özay'ın son hali...

2020 yılında hayatını meslektaşı Barış Arduç ile birleştiren oyuncu Gupse Özay'ın hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Müjdeli haberi gazeteci ve yazar Ömür Sabuncuoğlu sosyal medyadan duyurmuştu.

Sabuncuoğlu paylaşımında ''TEYZE OLUYORUM 💗👼 Bu güzel haberi buradan paylaşmak istedim. Az önce sevgili Gupse Özay ile konuştum. 6 aylık hamile, her şey yolunda @gupseo 3 ay sonra anne oluyor''''TEYZE OLUYORUM 💗👼 Bu güzel haberi buradan paylaşmak istedim. Az önce sevgili Gupse Özay ile konuştum. 6 aylık hamile, her şey yolunda @gupseo 3 ay sonra anne oluyor'' ifadelerini kullanmıştı.

HAMİLELİĞİ BOYUNCA GÖRÜNTÜ VERMEYEN GUPSE ÖZAY ÇEŞME TATİLİNDE ORTAYA ÇIKTI

Hürriyet'ten Deniz Boy'un haberine göre; İlk bebeğini kucağına almaya hazırlanan Gupse Özay, Çeşme’de görüntülendi. 7 aylık hamile olan oyuncu Gupse Özay, önceki gün yakın arkadaşı Bengisu Uzunöz’le denize girerken objektife yansıdı.

İlk bebeğine hamile olan Gupse Özay karnı burnunda görüntülendi

Kız bebek bekleyen Özay serin suların tadını çıkarırken, eşi Barış Arduç plajda arkadaşlarıyla sohbet etti.

 

İlk bebeğine hamile olan Gupse Özay karnı burnunda görüntülendi ile ilgili etiketler Gupse Özay Barış Arduç
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.