İlk bebeğine hamile olan Ece Ronay nikah yaptı! Sevgilisi Mehmet Bilir ile evlendi

Mehmet Ali Erbil ile "taciz ve sesli görüntülü bir iletiyle hakaret" iddialarıyla mahkemelik olan 29 yaşındaki şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Ece Ronay, sevgilisi Mehmet Bilir ile nikah masasına oturdu. 2,5 aylık hamile olan Ronay yaz aylarında ise düğün yapacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz aylarda ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kendisine attığı mesajları ifşa ederek taciz ettiğini öe süren ve hakkında soruşturma başlatan Ece Ronay, nişanlısı Mehmet Bilir ile hayatını birleştirdi. İlk bebeğine 2,5 aylık hamile olan Ronay'ın büyüyen karnı dikkatlerden kaçmadı.

Ben çocuğuma doğru babayı bulduğuma inanıyorum

SADE BİR TÖRENLE EVLENDİ

Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil ile arasında yaşananlar sonrasında savcılığa suç duyurusunda bulunmuş ve uzunca bir süre gündemde kalmıştı. Ronay, Erbil ile dava süreci devam ederken nişanlısı Mehmet Bilir ile nikah masasına oturdu.

Ece Ronay dünyaevine girdi


Geçtiğimiz günler içerisinde 2,5 aylık hamile olduğu söyleyen Ronay, nikah görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşarak, "Bugün düğünüm yapılmadı. Sadece nikah yapıldı. Kalabalık bir nikah oldu. Kır düğünü istediğim için düğün yazın olacak" dedi.

Ece Ronay dünyaevine girdi

Hamile olduğunu söylediği zamanda sosyal medyadan açıklama yapan Ronay, ''Ben çocuğuma doğru babayı bulduğuma inanıyorum. Belki mutlu oluruz belki olmayız bilemiyorum. İmam nikahını yaptık. Evlilik teklifi de 4-5 ay önce aldım. Düğün tarihini de öne çektik" diye konuşmuştu.

Ben çocuğuma doğru babayı bulduğuma inanıyorum

İlk bebeğine hamile olan Ece Ronay nikah yaptı! Sevgilisi Mehmet Bilir ile evlendi ile ilgili etiketler nikah Düğün Mehmet Ali Erbil ece ronay mehmet bilir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.