"İlişkimiz müthiş güzel gidiyor!"

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, yaz sezonunun beşinci konserini Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda verdi. Sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan ünlü şarkıcıyı dinlemeye gelenler arasında bir süredir birlikte olduğu Hazer Amani de vardı. Gençoğlu'nu protokolden izleyen ünlü şef, gözlerini bir an olsun sevgilisinden ayırmadı.

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, önceki akşam sezonun beşinci konseriyle Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluştu. Uzun zamandır birlikte olduğu, evlilik hazırlıkları yaptıkları yönünde haberler çıkan Hazer Amani de sanatçıyı en ön sıradan izledi.

ÖN SIRADAN İZLEDİ

Konser saatini kuliste bekleyen ünlü şef, Gençoğlu’nun sahneye çıkmasına dakikalar kala protokoldeki yerine geçti.

"İlişkimiz müthiş güzel gidiyor!"

ÖNCEDEN GÖRÜNTÜ VERMEMEYE ÇALIŞIYORDU

Birkaç ay öncesine kadar ünlü şarkıcının konserlerinde görünmeyen, birlikte görüntü vermemek için epey çaba harcayan Hazer Amani, bu kez rahattı.

"İLİŞKİMİZ MÜTHİŞ GÜZEL GİDİYOR"

Habercilerin soruları karşısında “İlişkimiz müthiş güzel gidiyor.” açıklaması yapan Hazer Amani, favori Sıla şarkısıyla ilgili soruya ise şu yanıtı verdi: “Favorim çok, emin değilim.”

Sıla, sahneden sevgilisine göz kırptı.

"İlişkimiz müthiş güzel gidiyor!" - Resim : 2

"İlişkimiz müthiş güzel gidiyor!" ile ilgili etiketler Sıla Gençoğlu Hazer Amani Harbiye Açıkhava Tiyatrosu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.