İlişkilerini noktaladılar! Eda Ece ile Buğrahan Tuncer'in arasına sosyal medya fenomeni girdi

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren 31 yaşındaki oyuncu Eda Ece ile kendisinden 2 yaş küçük basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer'in ayrıldığı iddia edildi. Bir dargın bir barışık aşk yaşayan ikiliden Eda Ece, bir sosyal medya fenomeninin sevgilisine attığı mesajı görünce ayrılık kararı aldı.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece ile basketbolcu Buğrahan Tuncer bir kez daha sosyal medyada birbirlerini takibi bıraktılar. Daha önce de birçok kez ayrılıp barışan çiftin bu seferki kriz nedeni ise dedikodulara göre sosyal medya fenomeninin ünlü basketbolcuya Instagram’dan yolladığı samimi mesaj oldu.

Takvim Saklambaç'ta yer alan habere göre; Güzel oyuncu, yaklaşık 20 gün önce sevgilisini sosyal medyadan silmesiyle ilgili "İlişkimiz güzel gidiyor, bir sıkıntı yok. Ben sinirlenince Buğrahan'ı takipten çıkıyorum, sinirim geçince de geri ekliyorum. Ama ben her takipten çıkınca siz ayrılığa yorduğunuz için artık sinirlenince takipten çıkmıyorum" açıklamasını yapmıştı. Ece, dün yine aşkını Instagram'da takip etmeyi bıraktı.

İlişkilerini noktaladılar! Eda Ece ile Buğrahan Tuncer'in arasına sosyal medya fenomeni girdi


SOSYAL MEDYA FENOMENİNİN SEVGİLİSİNE ATTIĞI MESAJI GÖRDÜ

Tuncer de Eda Ece'yi takipten çıkınca dedikodu kazanı kaynamaya başladı. İddiaya göre güzel oyuncu, ünlü bir sosyal medya fenomeninin sevgilisine Instagram'dan attığı mesajı gördü.

İkili arasında kıskançlık nedeniyle başlayan tartışma büyüdü ve ikili, yine ayrılık kararı aldı.

 

 

İlişkilerini noktaladılar! Eda Ece ile Buğrahan Tuncer'in arasına sosyal medya fenomeni girdi ile ilgili etiketler Eda Ece sosyal medya fenomeni Buğrahan Tuncer
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.