İlişkilerinde Demet Özdemir krizi çıkmıştı... Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in bir hafta önce ayrıldığı ortaya çıktı

Final yapan Sen Çal Kapımı dizisinin setinde başrolü paylaşan Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in rol arkadaşlığı aşka dönüşmüştü. Yaklaşık iki yıl önce aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel (28) ile Kerem Bürsin'in (34) birlikteliğinde Demet Özdemir krizi çıktığı iddia edilmişti. Oyuncu çiftten sevenlerini üzen haber geldi. Hande Erçel, Kerem Bürsin'in tüm ısrarlarına rağmen yollarını ayırdı. Son dönemde birlikte görüntü vermeyen çiftin bir hafta önce ilişkisini sonlandırdığı öğrenildi.

Hande Erçel'in aynı menajerlik şirketiyle çalışan oyuncu Demet Özdemir ile aralarında kıskançlık krizi yaşandığı iddia edilmişti. Kerem Bürsin'in dijital bir platformda izleyiciyle buluşacak olan yeni projesinde başrolü Demet Özdemir ile paylaşacağını basından öğrenince sevgilisiyle sorunlar yaşadığı söyleniyordu.


Son dönemin yükselen isimleri Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in büyük aşkı bitti. Magazin dünyasının gözde çifti bir hafta önce ayrıldı. Sevgilisiyle barışmak için her yolu deneyen Kerem Bürsin'in çabaları karşılıksız kaldı.

İlişkilerinde Demet Özdemir krizi çıkmıştı... Kerem Bürsin ile Hande Erçek'in bir hafta önce ayrıldığı ortaya çıktı

BİR HAFTA ÖNCE AYRILDILAR

Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in bir hafta önce yollarını ayırdığı öğrenildi. Bürsin, sevgilisiyle barışmak için yakın çevresini devreye soktu. Ancak Erçel’in arkadaşlarına “Tamamen bitti, artık dönüş yok” dediği söyleniyor.

 

UZUN ZAMANDIR BİRLİKTE GÖRÜNTÜ VERMİYORLARDI...

Geçtiğimiz haftalarda ablası Gamze Erçel’in doğum günü için Sapanca’ya tek başına giden Hande Erçel’in yanında Kerem Bürsin’in olmaması dikkat çekmişti. Bu olay ayrılık iddialarını beraberinde getirmişti. Hande Erçel ayrılık iddialarını yalanlamıştı.

Yaklaşık 2 yıldır büyük bir aşk yaşayan Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisinin bir hafta kadar önce yollarını ayırdıkları ve sosyal medyada da birbirilerinin yer aldıkları kareleri sildikleri ortaya çıktı. Ayrılık kararının da güzel oyuncu Erçel’e ait olduğu iddia edildi.

 

 

İlişkilerinde Demet Özdemir krizi çıkmıştı... Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in bir hafta önce ayrıldığı ortaya çıktı ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin Demet Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.