İlişkilerde en çabuk sıkılan 3 burç! Bu burçlar maymun iştahlı oluyor!

Burçlar konusunda belki de en çok merak edilen ilişkilerde nasıl davrandıklarıdır. 12 burcun tamamı farklı özelliklerle donatılmıştır. Kimilerinin uzun süreli zevkleri varken ve ömür boyu değişmezken kimilerinin de çabuk sıkılan yapıları vardır. Maymun iştahlı burçlar ise girdiği ilişkilerde genellikle dikiş tutturamaz. Peki en çabuk sıkılan 3 burç hangisidir?

Aceleci, maymun iştahlı ya da hareketli burçlar... Ne derseniz deyin bazı burçlar ilişkiler konusunda çabuk sıkılan ve değişiklik talep ederler. 12 burcun farklı özellikleri olsa da bazılarının en belirgin özelliği de budur. Yeni heyecanlar ve deneyimler peşinde koşarlar. Peki en çabuk sıkılan 3 burç hangisidir?

İLİŞKİLERDE EN ÇABUK SIKILAN 3 BURÇ! BU BURÇLAR MAYMUN İŞTAHLI!

KOÇLAR: Tahmin edebileceğiniz gibi en aceleci, en sabırsız burç koçlardır. Her şeyde olduğu gibi ilişkilerde de talepleri bir an evvel olsun isterler. Yönetici kimliği de olan koç burcu özellikle iş konusunda tahammülsüz olabiliyor. Örneğin hazırlanan projenin bir an evvel bitmesini arzu ederler ki talepleri yerine gelmezse işiniz hayli zordur. Dolayısıyla ilişki ve aşkta da bu aceleri tavırları asla değişmez.

İlişkilerde Mutluluğa Farklı Bir Bakış Açısı Getiren 10 Öneri – BiFazlası

İKİZLER: En çabuk sıkılan burç İkizler burcudur. Maymun iştahlıdır. Zevk almasını da bilir, kısa bir süre sıkılmasını da. Huzursuz ve değişken ruh hallerini kestirebilmek olanaksızdır. İkizler burcunun aşk yaşamındaki bu maymun iştahlı tavırları asla uzun süreli bir ilişkiye kapı aralamaz. Eğer İkizler burcu insanıyla flört halindeyseniz dikkatli olun.

İlişkilerde Yapılan En Büyük 5 Hata - Sağlık Haberleri

YAY: Pozitif, hayat dolu oalrak bilinen Yay burcu çabuk sıkılması ile de ünlüdür. Herhangi bir eylemi uzun süre ilerletebilmek konusunda eksiktirler. Bu burçların aşk hayatları İkizlerle benzer özellikler gösterir. Yaylar genelde yıldırım aşkına tutuldukları düşüncesiyle, taze ilişkilere bodoslama atlar. Kalpleri hızlı hızlı çarparken mutlu, sosyal ve eğlenceli aşkla yaşarlar. Öte yandan akıllarında hep bilinmezliğin hevesi vardır.

İlişkilerde en çabuk sıkılan 3 burç! Bu burçlar maymun iştahlı oluyor! ile ilgili etiketler burç en çabuk sıkılan 3 burç burçlar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.