İlişkilerde açık oynayan 3 Erkek burcu

Burçların her şeyden önce karakterimizi etkilediğini biliyoruz. Astrologların da görüşü bu yönde. Yaşam tarzımızı belirleyen burçlar kuşağı ilişkilerimizi de etkiliyor. Duygularını gizleyen de var, açık oynayan da. Peki Hangi burçlar ilişkilerde açık oynar?

12 burç arasında her birinin farklılıkları kesinlikle var. Her bir burç kendine has özellikleri ile ön plana çıkıyor. Hayat görüşümüzü belirlemede bazılarımı burçlara çok değer veriyor. Kimileri de ilişkilerinde bile burçları sorgulayabiliyor. Duygularını gizleyen erkeklerin birçok bakımdan benzerlik gösterse de ilişkilerinde açık oynayan erkeklerin burçları 3 tanesinde belirginleşebiliyor.

İLİŞKİLERİNDE AÇIK OYNAYAN 3 ERKEK BURCU

KOÇ:Koç burcu erkeğinin belki de en büyük özelliği ilişkilerinde açık oynaması, duygularını ve düşüncelerini gizlememesidir. Özellikle ikili ilişkilerinde kartları açık oynamanın avantajı ve dezavantajını da yaşıyor.

BALIK: Tüm ilişkilerinde bağımlı bir portre çizen balık burcu erkeği bu bağımlılık durumunu aslında bilerek yapmıyor. Aşk ilişkilerinde açık olan balık burcu erkeği, parterine en sadık burçlardan biri haline geliyor.

ASLAN: Daha çok sinirli olmasıyla bilinen ve tanınan aslan burcu erkeği duygularını gizlemekten asla kendini alıkoyamıyor. Burçlar kuşağının belki de en açık sözlü olanı aslan burcu erkeğidir. Eğer bir aslan burcu erkeğiyle ilişki yaşamayı düşünüyorsanız bu önerimizi dikkate alabilrsiniz.

 

İlişkilerde açık oynayan 3 Erkek burcu ile ilgili etiketler burç ilişki burçlar kuşağı burçlar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.