"İlişki başına 7 bin lira kazanacaksınız"

İstanbul’da ilişki başına 7 bin lira para kazanacaksınız vaadiyle binlerce kişiyi internet üzerinden sanal jigolo sitesine abone yapan 5’i kadın 7 kişilik çete çökertildi.

Sivas'ta yaşayan O. K., sanal jigola sitesine üye olma vaadiyle 1350 TL dolandırıldığını belirterek polise şikayette bulundu. Polis, O.K.'nın parayı İstanbul Şirinevler'deki bir banka şubesindeki hesaba yatırdığını tespit etti. Harekete geçen Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, parayı Burcu Hilal K.'nın çektiğini belirledi.

Araştırmada, Murat Ç. ve Eren Uğur G.'nin yönettiği jigola sitesi ile ilişki başına 7 bin TL vaadiyle erkeklerin siteye abone edildiği ve aylık en az 100 bin TL'lik vurgun yapıldığı tespit edildi.

Çetenin, kadınlarla ilişki kurup para kazanma hayali kuran erkeklerden önce abonelik için 900 ila 2 bin TL, müşteriyle buluşmak için bilet parası ve komisyon adı altında da 3-5 bin TL arasında para aldığı belirlendi.

MÜŞTERİ GİBİ ARADILAR

Çete üyesi kadınların siteye üye olan erkekleri müşteri gibi aradığı ve buluşma vaadinde bulundukları da tespit edildi. Farklı kentlerden 20'yi aşkın erkek mağdur şikayetçi olurken, hesap hareketlerinden dolandırıldıkları ortaya çıkan yüzlerce kişi ise şikayetçi olmak istemediklerini söyledi.

Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sitenin adresine de baskın düzenledi. Site yöneticisi Murat Ç. ve Eren Uğur G., hesaptaki paraları çeken Burcu Hilal K. ile site çalışanları Yasemin O., Kader A., Bahar B., Merve M., Sevda B., Çiğdem Ç., Dilan Ç. ve İrem Y. gözaltına alındı. Site yöneticileri Murat Ç. ve Eren Uğur G. tutuklandı.

"İlişki başına 7 bin lira kazanacaksınız" ile ilgili etiketler İstanbul Dolandırıcı sanal jigolo
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.