İlim Yayma Vakfı'ndan Süleymaniye ile ilgili yeni açıklama: Fedakarlık yapmaya hazırız

İlim Yayma Vakfı, yaptığı inşaatla Süleymaniye'nin silüetinin bozulacağı iddiaları sonrası yeni bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada "Süleymaniye’nin silüetinin korunması için üzerimize düşen her tür fedakârlığı yapmaya hazır olduğumuzu beyan ediyoruz" ifadeleri yer aldı.

Süleymaniye Camii önündeki inşaatıyla tepki çeken İlim Yayma Vakfı'ndan yeni bir açıklama geldi. Daha önce Süleymaniye'nin silüetinin bozulacağı iddialarını yayınlayan Vakıf, “Süleymaniye’nin silüetinin korunması için üzerimize düşen her tür fedakârlığı yapmaya hazır olduğumuzu beyan ediyoruz. İlgili kurum ve kuruluşları, üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye davet ediyoruz.” ifadeleri yer aldı.

Sosyal medyadan br açıklama yapan İlim Yayma Vakfı şu ifadeleri kullandı:

İlim Yayma Vakfı'ndan Süleymaniye ile ilgili yeni açıklama: Fedakarlık yapmaya hazırız

NE OLMUŞTU?

İlim Yayma Vakfı'nın yaptığı bir inşaat sosyal medyada tepki çekmişti. İlim Yayma Vakfı'na ait inşaatın yükselmesiyle Mimar Sinan'ın en önemli şaheseri Süleymaniye Cami'nin silüetinin bozulduğuna dair iddialar ortaya atıldı.

Fatih Belediyesi ve İlim Yayma Vakfı gelen tepkiler sonrası açıklamalar yapmıştı.

İlim Yayma Vakfı'ndan Süleymaniye ile ilgili yeni açıklama: Fedakarlık yapmaya hazırız ile ilgili etiketler İnşaat İlim Yayma Vakfı Süleymaniye Camii silüet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.