İlhan Palut: Serdar Gürler çok özel bir oyuncu, formda bir Serdar, ligde her maçta fark yaratabilir

Konyaspor'un 4-1'lik Karagümrük galibiyetinde 2 gol atarak geri dönüşün mimarlarından olan Serdar Gürler, oynadığı futbolla kalitesini göstermeye devam ediyor. Bu yaz transfer olduğu Konya ekibinde 16 maçta 4 gol, 5 asistle oynayan 30 yaşındaki futbolcu milli takıma göz kırpıyor. Teknik direktör İlhan Palut tecrübeli sağ açık için, "Çok özel bir oyuncu. Serdar'ı devamlılık sorunundan arındırıp formda tutmaya çalışıyoruz" dedi.

Süper Lig'in 16. haftasında konuk olduğuFatih Karagümrük'ü 4-1 mağlup eden Konyaspor iki maç aradan sonra galip gelerek yeniden 2. sıraya yükseldi.

Yeşil-Beyazlı ekibe tarihinin en iyi sezonlarından biri yaşatan teknik direktör İlhan Palut, maçın basın toplantısında şunları söyledi:

"Zor bir karşılaşma olacağını düşünüyordum. Fatih Karagümrük, pozitif futbol adına örnek veren, kompakt bir takım. Bizim de benzer futbol anlayışımız vardı. Keyifli mücadele olacağını biliyordum. Defans arkası bir koşuyla geri düşmemize rağmen oyun disiplininden kopmadık. İlk yarı golü bulmamız kritikti. 2 yarıda iyi mücadele ettik, çok pozisyon bulduk. Puan tablosu açısından da kritik bir maçtı. Pozitif futbol adına güzel örnekler sunduğumuz için oyuncularımı tebrik ediyorum."

Kaydettiği 2 golle galibiyette önemli rol oynayan Serdar Gürler'in performansıyla ilgili İlhan Palut, "Serdar Gürler, sezon başında kamp dönemi geçirmedi. Adım adım yükselen bir formu var. Çok özel bir oyuncu. Serdar'ı devamlılık sorunundan arındırıp formda tutmaya çalışıyoruz. Formda bir Serdar, ligde her maçta fark yaratabilir." diye görüş belirtti.

İlhan Palut: Serdar Gürler çok özel bir oyuncu, formda bir Serdar, ligde her maçta fark yaratabilir
İlhan Palut

 

 

MATEOS: "KENDİ OYUNUMUZDAN UZAKLAŞTIK"

Üç maçtır mağlup olan Fatih Karagümrük'te ise Teknik Sorumlu Felipe Sanchez Mateos kötü gidişlerine son verebilmeleri için kendi oyun kimliklerine dönmek zorunda olduklarını aktardı.

Karşılaşmaya iyi başladıklarını vurgulayan Mateos, "İlk dakikada golü de bulduk. İlk yarının 1-1 bitmesi bize ritim kaybettirdi. İkinci yarıya yine iyi başladık. Rakip sahaya çok gittik. Ani ataktan yediğimiz bir gol oldu. Rakip sahada üretken olamadık. Üçüncü golden sonra ise 10 kişi kaldık ve sistemi değiştirerek 3'lü savunmaya döndük. Moral olarak geri düşünce 4. golü de kalemizde gördük." şeklinde konuştu.

Ligde üst üste 3 mağlubiyet yaşadıklarını ifade eden Felipe Sanchez Mateos, "Sezon başında oyunu domine eden anlayışımızdan uzaklaştığımız için bu durumdayız. Belki bu dönemde aldığımız bazı iyi sonuçlar da eksiklerimizin üzerini kapattı. Bir yerlerde mutlaka bir eksiklik var. Kendi oyunumuzdan uzaklaştık. Kendi oyun kimliğimize dönmek zorundayız. Bizi farklı kılan bu. Tüm analizleri ve çalışmaları yapıyoruz. Ümit ediyorum ki bir şeyleri değiştirebiliriz." değerlendirmesinde bulundu.

İlhan Palut: Serdar Gürler çok özel bir oyuncu, formda bir Serdar, ligde her maçta fark yaratabilir ile ilgili etiketler Konyaspor İlhan Palut fatih karagümrük serdar gürler
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.