İlhan Palut: Konyaspor kupa kazanma hazzını yaşamış bir camia

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Konyaspor camiasının kupa başarısı ve kupa kazanma hazzını yaşamış bir camia olduğunu belirterek, “Biz de nerede olduğumuzu bilerek en iyisini yapmaya çalışacağız. En iyisi tabii ki de turlar geçmek ve final oynamak” dedi.

Konyaspor'da teknik direktör İsmail Kartal'ın yerine göreve getirilen İlhan Palut, Yeşil-Beyazlı takımın başındaki ilk maçında Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak. Sezona Göztepe'de başlayan ve 18. haftada istifa eden genç çalıştırıcı, Konyaspor camiasının kupa başarısı ve kupa kazanma hazzını yaşamış bir camia olduğunu belirterek, “Biz de nerede olduğumuzu bilerek en iyisini yapmaya çalışacağız. En iyisi tabii ki de turlar geçmek ve final oynamak” dedi.

Kayacık Tesisleri’nde takımla ilk antrenmanına çıkan İlhan Palut, ekibiyle birlikte basının karşısına geçti. Palut, “Konyaspor yıllardır Süper Lig‘de istikrarı olan ve geçmişte çok büyük başarılara imza atmış, yakın geçmişte çok büyük başarılara imza atmış bir takım, özellikle Aykut hocanın döneminde. Tabii ki 15 aydır Göztepe ile çalıştığım için Süper Lig’le alakalı takımlardan analizler konusunda bilgi sahibiyim. Konyaspor takımı kabul edilebilir bir başlangıç yapsa da son haftalarda istenilen sonuçlar gelmedi. Tabii bu noktada ülkemizde, bu sene başıma Göztepe’de gelmiş olduğu gibi teknik direktör değişimleri tabii ki olabiliyor. Ülkemizde biraz daha fazla oluyor. İnşallah her takım bir istikrara kavuşur. Biz de Konyaspor’da bunu istiyoruz” dedi.

İlhan Palut: Konyaspor kupa kazanma hazzını yaşamış bir camia

4 TAKIMDAN DAHA TEKLİF ALDIM

Konyaspor'a gelmeden önce 4 takımdan resmi teklifler aldığını ifade eden İlhan Palut, “Bu takımlara bir şekilde motive olamadım. İstediklerimi yapabileceğim bir ortamın, tabii ki önceden bilinen bir şey değil ama insan kendi değerlendirmesini yapıyor tabii ki. Takımlarla ve bulundukları noktalarla alakalı Konyaspor’dan teklif geldiği zaman beni heyecanlandıran bir birliktelik olacağını düşündüm. Konyaspor takımı her ne kadar istediği sonuçları alamasa da bunu çalışarak ve takımın gerekli motivasyonunu, gerek kendine olan güvenini, gerekse giden hocamızın da birçok çalışması olduğu için onların üzerine biz de ekleyerek oyuncularımızla beraber yeni bir çıkış peşinde olacağız" şeklinde konuştu.

Palut, şunları söyledi: "Ligdeki bu kritik konumumuzdan dolayı 'biz kupayı önemseyemeyiz, biz lige dönmeliyiz' demek gibi bir şansımız yok. Konyaspor camiası kupa başarısı ve kupa kazanma hazzını yaşamış bir camia. Biz de nerede olduğumuzu bilerek en iyisini yapmaya çalışacağız. En iyisi tabii ki de turlar geçmek ve final oynamak. Yarın da bu amaçla sahaya çıkacağız. Tabii Beşiktaş güçlü bir takım, üç gün önce takımımız bir maç yaptı. Bir daha mücadele vereceğiz. Bu farklı bir mücadele, kendi sahamızda bir kupa mücadelesi olacak ve takımı kazanma odaklı bir şekilde mücadeleye çıkacağız. Denizli maçı bundan sonra düşünebileceğimiz bir maç. Çok uzun vadeli düşünmek istemiyorum. Planımı bu iki maç üzerine yaptım. Konsantrasyonumu sadece Beşiktaş maçı üzerine yoğunlaştırdım ve bu şekilde maça hazırlanmış olduk.”

İlhan Palut: Konyaspor kupa kazanma hazzını yaşamış bir camia ile ilgili etiketler Konyaspor İlhan Palut Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.