İlhan Palut: Fenerbahçe'yi yeneceğiz

Süper Lig'de milli aranın ardından 18 Ekim Pazar günü Gürsel Aksel Stadı'nda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek Göztepe'nin teknik direktörü İlhan Palut, rakiplerini yenecek güçte olduklarını söyledi.

İlk 4 haftada 6 puan toplayan ligin yenilgisiz takımı Göztepe, Fenerbahçe'ye bileniyor. Teknik Direktörü İlhan Palut, Süper Lig'in 5. haftasında karşılaşacakları Sarı-Lacivertliler'e meydan okudu. 

Genç teknik adam, "Fenerbahçe transferin son gününde yaptığı takviyelerle kadro kalitesini perçinledi. Kuracağımız oyun stratejisiyle, oynayacağımız oyunla, kendi planlamamızla, bütün bunlara maç günü ekleyeceğimiz isteğimiz, arzumuz ve mücadelemizle Fenerbahçe ile çok iyi bir maç oynamak istiyoruz. Tabii ki her maçı kazanmak istiyoruz. İç sahada özellikle seyircisiz de olsa Fenerbahçe maçını kazanmak istiyoruz ve bunun için mücadele edeceğiz" dedi.

“TARAFTARIMIZI ÖZLEDİK”

Palut, kendisi için önemli olanın takımın sonuna kadar mücadele etmesi olduğunu ifade ederek, "Bunun sonucunda galip gelirsek tabii ki çok mutlu olurum. Elimizden gelen her şeyi yaptıktan sonra ortaya çıkacak sonuca hep beraber razı olacağız" diye konuştu. 

 

İlhan Palut: Fenerbahçe'yi yeneceğiz ile ilgili etiketler Göztepe İlhan Palut Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.