İlhan Palut Göztepe galibiyeti sonrası "Konyaspor iyi bir gününde değildi" dedi

Göztepe'yi deplasmanda 0-2 mağlup ederek üst üste 3. galibiyetini elden Konyaspor'da teknik direktör İlhan Palut, "Konyaspor çok iyi bir gününde değildi, maçın kırılma anları bizim lehimize gelişti ve buradan çok değerli bir galibiyet aldık. Takımımı kutluyorum, Göztepe'ye de başarılar diliyorum" dedi.

Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Göztepe'yi 2-0 mağlup eden Konyaspor, milli araya tek yenilgiyle ve 23 puanla giriyor. Yeşil-Beyazlılar'ın başarılı teknik direktörü İlhan Palut, "Konyaspor çok iyi bir gününde değildi, maçın kırılma anları bizim lehimize gelişti ve buradan çok değerli bir galibiyet aldık." dedi.

Göztepe maçı öncesi dış sahada 4 maçta 3 beraberlik ve 1 yenilgi alan Konya ekibi, Sivasspor karşılaşmasının ardından ikinci deplasman galibiyetine ulaştı. Maçın basın toplantısında konuşan Palut, şunları söyledi:

"Beklemediğimiz şey ilk 15 dakikada baskıyı aşamamamız oldu. Daha sonra oyunda dengeyi sağladık ve ataklar gelmeye başladı. Direkten dönen top, sonra gelen gol. Futbolcularımızın ayakları yere daha sağlam bastı. Göztepe'nin ilk yarının sonunda yediği kırmızı kart ve eksik kalması bizim gibi iyi pas yapan bir takım için gerçekten avantajdı."

"2'nci yarı 10 dakikada Göztepe etkili bir giriş yapsa da oyunun kontrolünü elimizde tutuk. Skoru artırabileceğimiz anlar vardı, olmadı. Konyaspor çok iyi bir gününde değildi, maçın kırılma anları bizim lehimize gelişti ve buradan çok değerli bir galibiyet aldık. Takımımı kutluyorum, Göztepe'ye de başarılar diliyorum."

Palut, takım doktorunun müsabakada sakatlanan Zymer Bytqi'nin dizinde ciddi bir problem olmadığını tahmin ettiğini sözlerine ekledi.

GÖZTEPE'YE GOLLER ESKİ OYUNCULARINDAN

Göztepe'de daha önce forma giyen isimlerden Serdar Gürler ve Sokol Cikalleshi takımlarının iki golünü atmasını sağladı. Serdar Gürler'in pas verdiği pozisyonlarda Sokol Cikalleshi meşin yuvarlağı iki kez ağlara göndermeyi başardı.

Maçın ilk yarısında Göztepe'de Adis Jahovic, Konyaspor'da ise Zymer Bytqi sakatlanarak oyuna devam edemedi.

Yalçın Kayan'ın 45. dakikada kırmızı kartla cezalandırıldığı Göztepe'de son bölümde sakatlanan Kerim Alıcı'nın da çıkmasıyla, sarı-kırmızılı ekip karşılaşmayı 9 kişi tamamladı.

Müsabakayı 6777 seyirci takip etti.

 

İlhan Palut Göztepe galibiyeti sonrası "Konyaspor iyi bir gününde değildi" dedi ile ilgili etiketler Konyaspor İlhan Palut Göztepe
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.